Mlađi pioniri na putu do trećeg mjesta na jakom međunarodnom turniru pobijedili su vršnjake iz renomiranih klubova iz Austrije, Njemačke i Švicarske.

Mlađi pioniri Osijeka (igrači rođeni 2010. godine i mlađi) koje vodi Silvijo Ježić, ostvarili su sjajan rezultat na jakom međunarodnom turniru Otterfinger Cup u Minhenu gdje su u jakoj konkurenciji najboljih momčadi iz Njemačke, Švicarske i Austrije osvojili treće mjesto. Na putu do bronce mlađi pioniri su ostvarili neke zapažene pobjede od kojih se posebno ističe ona protiv Bayerna na početku turnira, kao i trijumf protiv RB Salzburga u utakmici za treće mjesto.

Stuttgart uzeo finale

Bijelo-plavi su igrali u skupini B gdje su pobijedili minhenski Bayern (1:0, Ježić) i Hannover (1:0, Ježić) te izgubili od Sturma (0:1) te zauzeli drugo mjesto u skupini. To im je donijelo plasman u drugi krug natjecanja gdje su odmjerili snage s Zurichom kojeg su pobijedili 2:0 (Lubanović 2), Augsburgom s kojim su remizirali bez golova i Stuttgartom protiv kojeg su igrali 2:2 (Ljubanović, Jaman) i umjesto u finale otišli u razigravanje za treće mjesto. U utakmici za broncu Bijelo-plavi su pobijedili RB Salzburg rezultatom 1:0 (Ljubanović).

Za Bijelo-plave su nastupili: Petar Tolić, Matej Crnković, Noa Purgar, Jakov Babić, Ante Crljen, Izak Ježić, Rok Kujevac, Alberto Krasnić, Petar Šimun Jaman, Josip Cipar, Roko Katić, Lovro Stazić, Borna Ljubanović, Fran Kuprešak, Petar Rošta, Matej Nikšić, Dino Slavka i Jakov Bubalo. Stručni stožer činili su treneri Silvijo Ježić i Goran Popović, fizioterapeut Tomislav Marđetko i skaut Ivo Vranješ.