Prvijenac? Trenutak nije mogao biti bolji, gostujuća pobjeda od 1:0 za sretan povratak kući.

Šime Gržan nije mogao dočekati bolji trenutak za prvijenac u dresu Bijelo-plavih. Ofenzivac kojeg je trener Rene Poms prekomandirao u zadnju liniju pretvorio se u čovjeka odluke u kaljuži Gradskog stadiona u Velikoj Gorici i “spakirao” tri vrijedna boda u autobus za Osijek.

Teška utakmica po nemogućim uvjetima jer se nije moglo ništa odigrati. Srećom, tri boda su tu, to je najvažnije dok će se sve ostalo brzo zaboraviti, rekao je junak Bijelo-plavih.

Sretan zbog prvijenca

Kada je postalo jasno u kakvim će se uvjetima igrati sudar Gorice i Osijeka nije bilo baš nikakve dileme da će jedna pogreška odlučiti pobjednika. Srećom, onu koju je napravila obrana domaćina Gržan je kaznio.

I u toj kontri nisam znao kako reagirati zbog natopljenog travnjaka, hoću li voditi loptu, hoće li stati… Super je ispalo jer sam natrčao na odbijenu loptu poslije prvog udarca, nije moglo bolje. Prvijenac? Trenutak nije mogao biti bolji, gostujuća pobjeda od 1:0 za sretan povratak kući.

U stanci se još dignuti

Gržan je drugu utakmicu zaredom igrao na poziciji na kojoj ga, barem u Bijelo-plavom dresu, nismo naučili gledati, ali učinak nije izostao.

Meni to nije nova pozicija, igrao sam kroz karijeru dosta utakmica. Najvažnije je igrati i da momčad pobjeđuje. Ozljeda? Veći dio utakmice sam osjećao zatezanje mišića, istrpio sam dokle sam mogao, kada sam vidio da više ne mogu tražio sam zamjenu. Slijedi stanka? Već duže vrijeme radimo stvarno dobro, stanka će dobro doći da to sve još podignemo na višu razinu i spremni dočekamo nastavak sezone, zaključio je Šime Gržan.