Kadeti Osijeka pobijedili su Varaždin 3:0, pioniri s istim suparnikom remizirali bez golova dok su juniori poražen na gostovanju kod Hajduka 3:1.

Juniori Bijelo-plavih poraženi su na gostovanju kod Hajduka u 6. kolu Prve NL. Domaćin je poveo u 19. minuti pogotkom Vuškovića, na 2:0 povisio je Vrcić u 31., a isti igrač je pogodio za 3:0 u 49. minuti iz kaznenog udarca. Poraz Osijeka ublažio je Dorian Herceg u 90. minuti. U idućem kolu (1. listopada) Bijelo-plavi će biti domaćini Varaždinu.

Farkaš dvaput

Kadeti Osijeka pobjednički su prošli kroz Varaždin i ostvarili uvjerljiv trijumf u 5. kolu kadetske NL. Bijelo-plavi su sve dvojbe otklonili do poluvremena koliko je trebalo Niki Farkašu i Sergeju Levaku da s dva pogotka osiguraju sigurno vodstvo. U nastavku je Farkaš svojim drugim pogotkom potvrdio pobjedu Osijeka. Nakon pet kola kadeti se nalaze na trećem mjestu s četiri pobjede i jednim porazom.

Prvi remi

Pioniri Bijelo-plavih remizirali su na gostovanju kod Varaždina u utakmici bez golova. Pokušavali su na sve načine probiti gostujuću obranu, ali početni rezultat nije se mijenjao pa je svakoj momčadi pripao po jedan bod. Prvi je to remi pionira Bijelo-plavih koji se nakon pet kola nalaze na četvrtom mjestu s tri pobjede, te po jednim remijem i porazom. U idućem kolu (25. rujna) pioniri i kadeti Osijeka bit će domaćini Hajduku.