Juniori su bez domaćeg trijumfa protiv Varaždina ostali u 89. minuti kada su primili pogodak za 3:3, a ista je minuta bila kobna i za kadete kojima su dva boda pobjegla na gostovanju kod Dinama.

Juniori Bijelo-plavih u golijadi punoj preokreta remizirali su s Varaždinom 3:3 u utakmici koju nisu imali pod kontrolom u prvoj i pretposljednjoj minuti. Nick Ocvirek u 1. minuti šokirao je Osječane, ali reakcija i preokret u režiji dvostrukog strijelca Ante Barišića i Petra Ivančana na kraju prvog i početkom drugog dijela sugerirali su da bi bodovi mogli ostati na igralištu u Retfali. Ipak, Ocvirek svojim drugim pogotkom, pa onda i Petar Ratajec koji je u 89. minuti pogodio za konačnih 3:3 i podjelu bodova. Bijelo-plavi u ovoj su utakmici bili oslabljeni za ne igranje Marina Prekodravca koji je nastupio za drugu momčad za koju je i postigao pogodak. Nakon 7. kola Bijelo-plavi imaju dvije pobjede, dva remija i tri poraza. U idućem kolu juniori gostuju kod Mladosti u Ždralovima.

Nestretni autogol

Minutu do pobjede bili su i kadeti Osijeka koji su tri boda na gostovanju kod Dinama ispustili također u 89. minuti. Bijelo-plavima je osim pobjede tim pogotkom izmaknulo i privremeno prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Osijek je poveo u 13. minuti kada je Josip Dabić pogodio vodstvo koje je momčad Ante Bekavca čuvala sve do 89. minute. Na žalost, nije ga uspjela sačuvati, jedan od napada Modrih u završnici utakmice urodio je izjednačenjem kada se jedna nekontrolirana lopta od Stjepana Žulja odbila u mrežu Bijelo-plavih. Nakon sedam kola kadeti Osijeka imaju pet pobjeda, jedan remi i jedan poraz.

Domaćin sačuvao prednost

Pioniri Bijelo-plavih poraženi su (3:1) na gostovanju kod Dinama u utakmici u kojoj su u jednom trenutku vratili rezultatsku neizvjesnost, ali nisu uspjeli izbjeći poraz. Nakon dva pogotka Modrih preko Marina Delića (18., 25.), pioniri Osijeka smanjili su zaostatak pogotkom kapetana Mateja Gagulića, ali onda nisu uspjeli sustići vodstvo domaćina koji je u 49. minuti pogotkom Ivana Jurčića zaključio priču oko pobjednika. Nakon sedam kola pioniri Osijeka imaju tri pobjede, remi i tri poraza. U idućem kolu pioniri i kadeti Bijelo-plavih bit će domaćini Istri 1961.