U kupu imamo visoke ambicije, kup je najkraći put do trofeja i zbog toga ovu utakmicu shvaćamo kao i svaku drugu prvenstvenu utakmicu, rekao je Rene Poms.

Bijelo-plave u utorak od 15 sati u Orahovici očekuje gostovanje u kup utakmici kod Papuka gdje će nogometaši Osijeka tražiti prolaz u osminu finala SuperSport Hrvatskog kupa. Utakmica koju svi u Gradskom vrtu shvaćaju maksimalno ozbiljno, s velikom željom da naprave korak u idući krug natjecanja.

Jako važna utakmica za nas. Po pitanju važnosti ovo je utakmica u rangu s Dinamom. U kupu imamo visoke ambicije, kup je najkraći put do trofeja i zbog toga ovu utakmicu shvaćamo kao i svaku drugu prvenstvenu utakmicu. Momčad je fokusirana i dat ćemo sve što treba da pobijedimo, rekao je Rene Poms.

Jasan cilj

U pripremi utakmice ništa se nije prepustilo slučaju, skauti Bijelo-plavih gledali su uživo utakmice Papuka.

Imamo potpuni respekt prema njima, naši skauti su gledali njihove zadnje utakmice, imamo sve potrebne informacije. Naš cilj je jasan, želimo pobijediti ovu utakmicu i tako se pripremamo.

Kup utakmica mogla bi donijeti i neke promjene u momčadi, ali trener Poms nije želio ništa prejudicirati.

Vidjet ćemo nakon zadnjeg treninga. Uvijek volim imati kompletnu sliku, vidjet ćemo u kakvom su stanju igrači, a onda ćemo odlučiti tko će igrati, zaključio je Poms.