Naglasak je i bio na prolasku u idući krug, te prve utakmice u kupu znaju biti svojevrsna zamka, mnogi prvoligaši su se znali opeći na ovakvim terenima, rekao je Vedran Jugović.

Vedran Jugović vodećim pogotkom u Orahovici otvorio je put prema osmini finala SuperSport Hrvatskog kupa, a Dion Drena Beljo u završnici potvrdio pobjedu. Mogli su Bijelo-plavi, koji su za ovu priliku igrali u crvenoj garnituri dresova, ostvariti i uvjerljiviji trijumf, bilo je još obećavajućih situacija, ali u konačnici najvažnije je bilo proći.

Čestitao bih suparničkoj ekipi, pružili su odličan otpor, pokazali su da se u nižim rangovima igra kvalitetan nogomet i da ima dobrih igrača. Bilo je teže nego što smo očekivali, ali ponavljam bilo je najvažnije proći. Naglasak je i bio na tome, te prve utakmice u kupu znaju biti svojevrsna zamka, mnogi prvoligaši su se znali opeći na ovakvim terenima, rekao je Vedran Jugović.

Varaždin teška zadaća

Papuk je arhiviran, nova briga Osječana sada je Varaždin.

Sigurno će to biti puno teža zadaća protiv kvalitetnog suparnika koji cijelu sezonu pokazuje da je na odličnoj razini i da ima izvrsne pojedince. Ali mi smo pokazali koliko smo opasni i dobri, idemo u Varaždin s gardom da dolazimo pobijediti i tako ćemo se postaviti, zaključio je iskusni veznjak Osijeka.