Cijelu utakmicu smo kasnili, uvijek nam je nešto nedostajalo, a ako nismo na visokoj razini onda je teško pobijediti protiv bilo koje momčadi, rekao je trener Bijelo-plavih.

Rene Poms, trener Osijeka, bio je objektivan u analizi visokog poraza u Varaždinu.

Nismo bili agresivni kao u zadnjim utakmicama, niti konkretni u određenim situacijama. Varaždin je bio puno bolji, agresivniji, igrali su puno brže… Apsolutno su zaslužili pobjedu, postigli su pogotke u pravim trenucima. Cijelu utakmicu smo kasnili, uvijek nam je nešto nedostajalo, a ako nismo na visokoj razini onda je teško pobijediti protiv bilo koje momčadi, rekao je Poms.

Nismo zaslužili sreću

Utakmicu su prelomila čak tri pogotka Varaždina unutar devet minuta nakon što je Laszlo Kleinheisler zabio za 0:1.

Malo smo imali i nesreće kod njihovih golova, dva su postignuta nakon slobodnih udaraca… Nismo imali sreće, ali nismo je niti zaslužili. Kada se ne trudite, kada niste na razini, onda se dogode ovakve utakmice. Napominjem, Varaždin je apsolutno zasluženo pobijedio.

Pripremiti se za Dinamo

Za nogometaše Osijeka nema puno vremena za tugovati budući da već u subotu u Gradskom vrtu gostuje Dinamo.

Analizirat ćemo ovu utakmicu, utvrditi što nije bilo dobro i na čemu moramo raditi. Cijeli tjedan ćemo raditi naporno i koncentrirano kako bismo se pripremili za iduću utakmicu, odnosno kako bismo što spremniji dočekali Dinamo, zaključio je Poms.