Ne treba napominjati da bi pobjeda bila najbolji pečat ovom druženju, a energija koju nosimo sa Sjenjaka sigurno će biti važan faktor u tome.

Znate li kako je braniti kada puca Kristijan Lovrić? Ne znate? E pa mogli ste doći na Sjenjak i iz prve ruke se uvjeriti. Neki naši mladi navijači imali su za to priliku, uostalom, nisu uzalud rukavice bile na njihovim rukama. Iako se Kristijan oporavlja od ozljede, nije bio ni skroz popustljiv, ali... Anegdota za prepričavanje u školi i dugo sjećanje, uostalom, ovakve prilike služe upravo za takve priče. Zar ne?

Lovrić i Barišić

Druženje s navijačima na Sjenjaku još se jednom pretvorilo u razigrano poslijepodne, a spomenuti Lovrić i Adrian Leon Barišić, uz neizostavnog Legosa, svakako su dali svoj doprinos tome i strpljivo se fotografirali i dijelili autograme dok su u pozadini odjekivale svima dobro poznate navijačke pjesme. Uz pregršt obojenih lica u najdraže boje, pa dresove, majice, šalove… Dekor kao na tribinama, a dječjih osmijeha koja srce ispunjavaju zadovoljstvom na pretek. K tome, naši su igrači za svakoga imali i poneki kvalitetan nogometni savjet, baš kao što su navijači, s druge strane, davali podršku Bijelo-plavima uoči sraza s Dinamom.

Pobjeda pečat druženju

Ne treba napominjati da bi pobjeda bila najbolji pečat ovom druženju, a energija koju nosimo sa Sjenjaka sigurno će biti važan faktor u tome. Uz to, broj prodanih ulaznica, posebno za tribinu Istok, najbolja je naznaka da će huk još jednom biti glasan i da ćemo po završetku utakmice, baš kao i u četvrtak na Sjenjaku svi zajedno zapjevati – Osijek ale!