Računao sam da ćemo nakon pobjede protiv Dinama imati dodatnu motivaciju da ponovimo dobar rezultat, ali puno smo stvari radili potpuno krivo, kaže Poms.

Rene Poms nije krio razočaranje ishodom utakmice na Poljudu.

Jako sam razočaran i ne znam što bih rekao. Računao sam da ćemo nakon pobjede protiv Dinama imati dodatnu motivaciju da ponovimo dobar rezultat, ali puno smo stvari radili potpuno krivo. S ovakvim pristupom kakvog smo imali jasno je da ne možeš pobijediti utakmicu i mi smo apsolutno krivi za ovakav rezultat, rekao je Rene Poms, trener Bijelo-plavih.

Izgubljeni

Nogometaši Osijeka porazom su platili neuvjerljivo drugo poluvrijeme u kojem su prvi ozbiljniji udarac prema golu suparnika čekali sve do same završnice.

Nismo bili dobri ni u prvom poluvremenu, ali kada smo izjednačili pomislio sam da će nam to dati malo više snage i energije za nastavak. Jedanaesterac i kako je došlo do njega sigurno nije bilo dobro za naše samopouzdanje, pogotovo što Hajduk do tog trenutka nije imao neke ozbiljnije situacije. Može se dogoditi jedanaesterac i pogodak, ali morali smo iz toga izaći čvršći, a mi smo se potpuno izgubili i to me čini jako razočaranim našim izdanjem.

U Varaždin po prolaz

Već u srijedu Bijelo-plavi će tražiti iskupljenje na gostovanju kod Varaždina protiv kojeg će tražiti plasman u 1/4 finala SuperSport Hrvatskog kupa.

Dobra je stvar što brzo dolazi iduća utakmica i samim time prilika za iskupiti se. Moramo očistiti glave, napraviti dobru pripremu kako bismo im uzvratili za nedavni poraz i proći u idući krug, zaključio je Poms.