Jugović je nastupom protiv Hajduka ušao u odabrani krug igrača s najmanje 200 službenih nastupa za NK Osijek otkako je HNL-a u kojem su još Mile Škorić, Bakir Beširević, Damir Vuica, Tomislav Šorša, Josip Balatinac, Ivo Ergović i Ivica Beljan.

Vedran Jugović, veznjak i jedan od dokapetana Bijelo-plavih, na utakmici protiv Hajduka u Splitu upisao je svoj jubilarni 200. nastup za NK Osijek čime je ušao u odabrani klub igrača koji su u službenim utakmicama najmanje 200 puta nosili bijelo-plavi dres, čine ga Mile Škorić, Bakir Beširević, Damir Vuica, Tomislav Šorša, Josip Balatinac, Ivo Ergović i Ivica Beljan.

Debitirao 2008.

Debitirao je kod Ilije Lončarevića u pobjedi protiv Cibalije (2:0) 3. kolovoza 2008. godine, a ovom posljednjom utakmicom popeo se na 8. mjesto po broju nastupa u službenim utakmicama za NK Osijek otkako je HNL-a koje je do sada držao Ivo Smoje, a nastupima u preostale dvije utakmice u jesenskom dijelu sezone izjednačit će se s Ivicom Beljanom koji je u dresu Osijeka odigrao 202 službene utakmice. 

Uskoro do 400 nastupa u karijeri

Jugović je za Osijek odigrao 168 utakmica u Prvoj HNL, 23 u Hrvatskom kupu i devet u Europi te upisao 13 pogodaka i osam asistencija. Zanimljivo, sa sljedeća dva nastupa Vedran će doći do zbroja od točno 400 utakmica u profesionalnoj karijeri budući da je za Rijeku i Jeonnam Dragonse upisao po 99 nastupa.

Vedranu iskreno čestitamo na ovom vrijednom ostvarenju u dresu Osijeka i želimo mu još puno uspjeha u najdražim bijelo-plavim bojama.