Od prve sekunde smo pokazali da želimo pobijediti i nakon 90 minuta mislim da smo to apsolutno zaslužili, kaže Poms.

Misija u Varaždinu uspješno je apsolvirana, Bijelo-plavi su pobjedom 2:1 izborili četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa (ždrijeb je u srijedu 16. studenog) u utakmici koju su u najvećem dijelu kvalitetno kontrolirali.

Jako važna utakmica i dobra predstava. Od prve sekunde smo pokazali da želimo pobijediti i nakon 90 minuta mislim da smo to apsolutno zaslužili, rekao je Rene Poms, trener Bijelo-plavih.

U kupu nikad ne znaš

Golovima Caktaša i Kleinheislera utakmica je bila jednosmjerna sve do jednog starta Cheberka (nakon utakmice je potražio Elezija kako bi se uvjerio da je dobro i ispričao za neoprezan start) i isključenja koje je sve ponovo zakompliciralo.

U kup utakmicama nikad ne znaš što će se dogoditi u idućem napadu. Tako je bilo i ovoga puta, imali smo 2:0, prilike za 3:0 i mirnu utakmicu, a onda se dogodi crveni karton koji je prelomio utakmicu. Ali u obrani smo bili disciplinirani, kompaktni i na kraju momčad zaslužuje pohvale za način na koji je radila za ovu pobjedu. Vidjelo se da svaki od nas želi izboriti idući krug i to je sjajno za cijelu momčad.

U Šibenik po bodove

Bijelo-plavi sada fokus prebacuju na posljednju ovogodišnju utakmicu, onu protiv Šibenika u 17. kolu SuperSport HNL-a.

Idemo u Šibenik u istom stilu, sa željom da osvojimo tri boda. Pripremit ćemo momčad, nemamo previše vremena, ali ova pobjeda će nam dati snage pred Šibenik i siguran sam da ćemo i u toj utakmici biti pravi, zaključio je Poms.