Prošlog su vikenda odigrane i utakmice I.KLM za ostale selekcije Škole nogometa.

Početnici i Početnici II odigrali su u petak utakmice s Hypo Limač. Učinak je bio polovičan, ali su utakmice bile izuzetno zanimljive. Početnici su napravili pravi preokret u utakmici u kojoj su gubili 0:1. Dobrom i borbenom igrom, „mini bijelo-plavi“ preokrenuli su utakmicu u svoju korist i slavili rezultatom 3:1. Pobjedu su svojim golovima donijeli Duje Budiša te Jurica Roso s dva pogotka.
U nedjelju (30.8.) prvo kolo KLM odigrali su Početnici i Predpočetnici s Croatia Đakovo 2. Početnici su bili bolji rezultatom 4:0, a golove su zabili Luka Barić, Juraj Matković i Duje Budiša koji je dva puta bio strijelac. Predpočetnici su bili uvjerljivi te slavili rezultatom 9:1.

Početnici II odigrali su također uzbudljivu utakmicu koja je, nažalost po bijelo-plave, otišla na stranu Hypo Limača. Uvjetno rečeno gosti, poveli su u trećoj minuti kada je strijelac bio Luka Mlinarević, izjednačenje i nadu bijelo-plavima donio je Ivan Barić pogotkom u 15.minuti. Konačan rezultat za slavlje Hypo Limača postavio je Filip Leko u 30.minuti utakmice. Početnici i Početnici II u sljedećem će kolu igrati provi Đakovo Croatie u nedjelju (13.9.).

Subota je bila rezervirana za utakmice Mlađih Pionira i Pionira II koji su ugostili momčad Hypo Limača. Obje selekcije bijelo-plavih slavile su protiv Hypo Limača. Ml.Pioniri bili su bolji rezultatom 3:0, a golove su postigli Andrija Gradinac i Luka Najbauer. Pioniri II bili su nešto uvjerljiviji te slavili rezultatom 2:1, a golove na toj utakmici postigao je Karlo Ivanagić. Mlađi Pioniri i Pioniri II sljedeće kolo igraju s Slavijom u nedjelju (13.9.).

U nedjelju su Kadeti II i Juniori II odigrali utakmice protiv Slavonije. Obje selekcije su bile uvjerljive u svojim utakmicama te slavile rezultatima 0:4 (Kadeti II) i 1:3 (Juniori II). Strijelci za Kadete II bili su Jurica Ciprić, Marko Vladić te Antonio Stupar koji je postigao dva pogotka. Pobjedu Juniorima II donijeli su Marin Begić, Albert Vincetić i Stjepan Plazonja. Juniori II i Kadeti II sljedeće kolo će igrati protiv Vukovara 1991 u nedjelju (13.9.).

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Nedjelja 30.8.
Početnici vs Croatia Đakovo 4:0
(Budiša 2, Matković, Barić)
Predpočetnici vs Croatia Đakovo 9:1

Petak 4.9.
Početnici vs Hypo Limač 3:1
(Roso 2, Budiša)
Početnici II vs Hypo Limač 1:2
(Barić)

Subota 5.9.
Mlađi Pioniri vs Hypo Limač 3:0
(Gradinac 2, Najbaure)
Pioniri II vs Hypo Limač 2:1
(Ivanagić 2)

Nedjelja 6.9.
Slavonija vs Kadeti II 0:4
(Stupar 2, Ciprić, Vladić)
Slavonija vs Juniori II 1:3
(Begić, Vincetić, Plazonja)

 

 
Početnici NK Osijek 2015

Škola nogometa - Početnici i Početnici IIPočetnici su preokrenuli 0:1 protiv Hypo Limač za konačnu pobjedu 3:1. Isto nije uspjelo Početnicima II koji su izgubili od Hypo Limača s 2:1.

Posted by Nogometni klub Osijek on 7. rujan 2015