Raspored utakmica svih selekcija Škole nogometa NK Osijek.

Prošlog tjedna mogli smo pratiti nekoliko zanimljivih utakmica, među kojima su svakako susreti Kadeta i Pionira s Rijekom, odnosno utakmice Početnika s Hypo Limač. Učinak „mini bijelo-plavih“ prošlog je tjedna bio više nego dobar.

Za vikend koji je pred nama izdvojili smo nekoliko utakmica. Prva od njih je gostujuća utakmica Juniora koji odlaze u Koprivnicu na noge Slaven Belupu. Juniori, čiji start u prvenstvu je počeo nešto kasnije, slavili su u prvom kolu protiv Istre na Gradskom vrtu pogotkom Tomislava Štrkalja i sada imaju priliku potvrditi ta 3 boda protiv uvijek neugodnog domaćina, Slaven Belupa. Bijelo-plavi vjerojatno će biti u najjačem sastavu i za očekivat je što bolji rezultat u Koprivnici. Utakmica se igra u subotu od 13 sati. Sretno!

Početnici će, nakon uzbudljive utakmice na pomoćnom terenu Gradskog vrta protiv Hypo Limača, otići u goste Đakovo Croatia. Podsjetimo kako su Početnici preokretom svladali u prošlom kolu Hypo Limač rezultatom 3:1. Obzirom da su Početnici našeg prvoligaša zasigurno među kvalitetnijima u prvenstvu, očekuje se još jedna dobra prezentacija malih bijelo plavih i u Đakovu kako bi to i potvrdili. Utakmica se igra u subotu od 10 sati. Sretno!

U nastavku teksta možete pogledati raspored svih utakmica.

I.HNL
Subota
Slaven Belupo vs Juniori 13 sati
Nedjelja
Cibalia vs Pioniri 10 sati
Cibalia vs Kadeti 11:45 sati

I.KLM
Subota
Juniori II vs Vukovar 1991 9 sati
Kadeti II vs Vukovar 1991 11 sati
Đakovo C. vs Početnici 10 sati
Đakovo C. vs Početnici II 11 sati
Nedjelja
Slavija vs Ml.Pioniri 9:45 sati
Slavija vs Pioniri II 11 sati