U sklopu I.HNL za Juniore, Kadete i Pionire, naše selekcije su zabilježile više nego dobre rezultate. Učinak je na kraju gotovo stopostotan. 

U subotu su Juniori krenuli na put u Koprivnicu gdje ih je čekao domaćin Slaven Belupo. Juniori koji su u prvenstvo krenuli dobrim rezultatima, te pobjedom prošlog vikenda protiv Istre (1:0, Tomislav Štrkalj), željeli su u Koprivnici potvrditi 3 osvojena boda u Osijeku. U ovoj se utakmici nešto morali pitati i domaćine koji su također u prvenstvo krenuli jako dobro. U tvrdoj utakmici u kojoj su ipak bijelo-plavi propustili puno šansi, na kraju je rezultat bio izjednačen, 1:1. Domaćini su poveli u 47. minuti golom Marka Bubnjića, a bod Osijeku donio je Lovro Anić u 54. minuti.

Nedjelja je bila predodređena za „slavonski derbi“ između Cibalije i Osijeka. Pioniri i Kadeti su u sklopu 4. kola I.HNL gostovali u Vinkovcima i ostvarili stopostotan učinak.
Na teren su prvi izašli Pioniri i doslovno „razbili“ domaćine. Od samog početka bijelo-plavi su se nametnuli što je rezultiralo ranim vodstvom. U 3. minuti utakmice za 0:1 zabio je Matija Jošćak i donio veliko slavlje u redovima bijelo-plavih. Utakmicom su i dalje nastavili dominirati Pioniri koji su do svog drugog gola morali čekati do 34. minute kada zabija Mihael Kuprešak. U igru potom ulazi Ivan Lozić koji postiže zgoditak za 0:3 i praktički time osigurava veliku pobjedu Osijeku. Nastavak dobre igre i dominacije zaključio je Dino Bognar pogotkom za 0:4 u 59. minuti utakmice. Ovom pobjedom Pioniri su se priključili vrhu lige, dok je Cibalia na začelju ljestvice s katastrofalnim nizom od četiri poraza u četiri kola.

Nakon odlične utakmice Pionira, na „vrući teren“ u Vinkovcima izlaze Kadeti. Poslije utakmice Pionira puno se očekivalo i od ove utakmice, no ona se pokazala puno tvrđom i težom za bijelo-plave. Vinkovčani su dobro stajali na terenu, a u izjednačenoj igri, prvi do vodstva ipak dolaze bijelo-plavi. U 23. minuti za 0:1 zabija Filip Lišnić. Nakon vodstva igrači Tihomira Rudeža kao da su malo samo usporili što su domaćini iskoristili i izjednačili rezultat. Strijelac za Cibaliju bio je Bruno Šikić u 34. minuti. Osijek se nakon toga „probudio“ te tražio gol koji bi im donio vrlo važnu pobjedu za nastavak prvenstva. To se i dogodilo u 69. minuti kada za 1:2 i pobjedu zabija Hrvoje Crnčan, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu. Kadeti se ovom pobjedom polako približavaju ekipama koje se bore za vrh prvenstvene tablice.