Odigrane su utakmice I.KLM u kojima su selekcije bijelo-plavih ostvarile sjajne rezultate. Primljena su svega dva zgoditka, dok je postignuto njih čak 38.

Juniori II odigrali su najefikasniju utakmicu prošlog vikenda. Momčad Vlade Bilića ugostila je Vukovar 1991 i zabila im čak 11 pogodaka. Bilo bi šteta nekoga posebno izdvajati u ovoj utakmici koja je pripala bijelo-plavima u svim pogledima nogometne igre, ali čestitku svakako zaslužuje Luka Marin koji je postigao 5 pogodaka. Osječani su već u 5. minuti poveli zgoditkom Stjepana Plazonje, a nakon njega su se izredali Matko Kasač, Josip Čikvar, Marin Begić, Mihael Žaper, Ivan Ščurla te već gore navedeni Luka Marin s pet pogodaka. Juniori II vodeći su u prvenstvu s uvjerljivom gol razlikom +13. Čestitke igračima i treneru Biliću.

Kadeti II dočekali su također Vukovarce koji su kao i njihovi Juniori napustili Osijek s punom mrežom. Bijelo-plavi su i u ovoj utakmici pokazali da su bolja ekipa i zabili gostima sedam pogodaka. Utakmica je bila riješena u drugom poluvremenu kada je Osijek postigao pet pogodaka. Mrežu gostiju načeo je Antonio Stupar koji je bio i dvostruki strijelac, a nakon njega zabijali su Adam Benić, Patrik Dubravac koji je također zabio dva pogotka, Dragan Gagulić te Bruno Stupar. Tako su igrači trenera Popovića ostvarili i drugu pobjedu u prvenstvu i tako nastavili dobar niz i najavili borbu za vrh prvenstva.

Još jedna utakmica koja je obilovala golovima bila je ona između Mlađih Pionira i Slavije. Bijelo-plavi su u nedjelju gostovali u Pleternici i ubilježili uvjerljivu pobjedu od 0:6. Osijek su golovima predvodili Andrija Gradinac i Mihajlo Ajduković koji su zabili svaki po dva pogotka. Uz njih u strijelce su se još upisali Luka Najbauer i Tin Polić. Trener Danijel Bogdan može biti zadovoljan izvedbom svojih igrača koji su i dalje stopostotni u prvenstvu i bez primljenog pogotka.

Pioniri II također su gostovali u Pleternici kod Slavije i zabilježili pobjedu kao i Mlađi Pioniri, doduše ona je bila bitno manja rezultatski, ali svakako vrijedna. U svakom poluvremenu po pogodak, to je bilo dovoljno bijelo-plavima da se vrate u Osijek s nova važna tri boda, iako su domaćini bili čvrsti i kompaktni, bijelo-plavi su ipak pokazali da su puno bolja momčad. Strijelci za Osijek bili su Boris Galušić u 29. minuti i Stefan Ušćebrka u 60. minuti.
Jedina utakmica u kojoj smo vidjeli pogotke u mreži bijelo-plavih bila je ona Početnika II s Đakovo Croatiom 2. Iako je na početku izgledalo kako će mali bijelo-plavi rutinski doći do tri boda, na kraju nije tako bilo. Utakmicu su Početnici II otvorili jako dobro, već u trećoj minuti za vodstvo zabija Luka Rešetar. Samo tri minute poslije već je bilo 0:2, a gol je postigao Filip Živković. Kada su bijelo-plavi postigli i treći zgoditak u 11. minuti, a zabio ga je ponovno Filip Živković, mislilo se da će biti samo pitanje koliko golova će domaćini primiti do kraja susreta. U 22. minuti Đakovo Croatia 2 smanjuje rezultat na 1:3, gol je postigao Ivano Kolarik. Vrlo brzo su Početnici II vratili razliku na tri gola kada na 1:4 povisuje rezultat Fran Majdenić. Na kraju, drugi zgoditak za domaćine u 33. minuti postiže Lovro Kedačić.

I za kraj pregleda utakmica I.KLM donosimo vam rezultat utakmice Početnika s Đakovo Croatiom. Početnici su rutinski odradili ovu utakmicu te s visokih 0:8 porazili domaćina. Golove za Osijek postigli su Fabio Džeko (2 gola), Jurica Roso, Luka Barić, Dorian Herceg, Juraj Matković, Domagoj Kučinac, Marko Čolić.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o svim utakmicama.

Juniri II vs Vukovar 1991 11:0
(Marin 5, Kasač, Čikvar, Begić, Žaper, Ščurla)
Kadeti II vs Vukovar 1991 7:0
(A.Stupar 2, Dubravac 2, Benić, Gagulić, B.Stupar)

Slavija vs Ml.Pioniri 0:6
(Gradinac 2, Ajduković 2, Najbaure, Polić)
Slavija vs Pioniri II 0:2
(Galušić, Ušćebrka)

Đakovo Croatia 2 vs Početnici II 2:4
(Živković 2, Rešetar, Majdenić)
Đakovo Croatia vs Početnici 0:8
(Džeko 2, Roso, Barić, Herceg, Matković, Kučinac, Čolić)