Naš je pričuvni vratar pokazao da se na njega uvijek može računati, a suigračima je čestitao na dobro odrađenom poslu.

Marko Malenica bio je na vratima Osijeka u ogledu s Varaždincima, baš kao i u susretu šesnaestine finala SuperSport hrvatskog kupa s Papukom u Orahovici. Svoje je posao odradio sigurno i još jednom pokazao da se na njega s pravom uvijek može računati, a na kraju je zadovoljno stao pred našu kameru i mikrofon:

Rekao bih da smo zasluženo slavili. Prvo je poluvrijeme bilo odlično s naše strane, bez ijedne pogreške. I drugo smo otvorili odlično i do crvenog kartona Cheberka mislim da smo potpuno dominirali. Nakon tog isključenja malo smo se povukli da bi se na samome kraju uvukla i neka nervoza. Međutim, zasluženo smo prošli dalje.

Dobro odrađen posao

Dok je brojčani odnos snaga na terenu bio izjednačen, Osijek je sasvim diktirao ritam igre i bio puno opasniji, uostalom i konkretniji od svoga protivnika. Kada smo ostali s igračem manje, bilo je jasno da će Varaždin preuzeti inicijativu i pokušati učiniti nešto više ne bi zakomplicirao ishod ovoga dvoboja…

Cijelu smo utakmicu odigrali dobro i nismo im dali puno prilika. U završnici smo se malo povukli, primili smo taj gol u sudačkoj nadoknadi, ali ipak mirno odradili samu završnicu susreta. Obranu smo dobro odradili s igračem manje i čestitam svojim suigračima. Idemo sada i u Šibenik osvojiti sva tri boda, zaključio je Malenica.