Naš je mladi napadač postigao oba gola na Šubićevcu i polusezonu završio sa osam ligaških pogodaka.

S dva pogotka Diona Drena Belje Osijek je bez većih problema svladao Šibenčane s 2:0 u posljednjem ovogodišnjem nastupu. Potpuno su zasluženo Bijelo-plavi stigli do novih bodova i opravdali ulogu favorita u ovom dvoboju koji je potvrdio puno veću kvalitetu Osječana u odnosu na protivnika.

Zahtjevna utakmica, znali smo što nas čeka na Šubićevcu. Šibenik je dosta tvrda momčad, igraju čvrstu obranu i znali smo da neće biti lako. Nismo baš najbolje ušli u utakmicu, ali smo se podizali u svojoj igri kako je vrijeme odmicalo. Uspio sam zabiti ta dva gola za naše sigurno vodstvo i pokazalo se da je to odlučilo pobjednika. Mislim da smo dobro nas četvorica-petorica kombinirali u napadu, dosta često se i Leovac ubacivao naprijed kao i zadnji vezni tako da smo stalno imali dosta opcija u završnici. Zato smo i stvarali dosta šansi, a s dva gola i riješili utakmicu. Osvojili smo tri boda i s pobjedom idemo mirno na odmor, istaknuo je dvostruki strijelac iz šibenskog dvoboja.

Podizali se kako je prvenstvo odmicalo

Ukratko se mladi osječki napadač, koji je jesen okončao sa osam pogodaka u HNL-u, osvrnuo na učinak naše momčadi u prvom dijelu sezone.

Sigurno da nismo najzadovoljniji jer je ulazak u sezonu bio nešto slabiji. Znamo što nam se dogodilo u Europi na samom početku, u Ligi također nismo bili pravi, no kako je prvenstvo odmicali sve više smo se dizali. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i u drugoj polusezoni. Hvala navijačima koji su došli u Šibenik, toliko putovali i bodrili nas po ovom vremenu, njihova nam pobjeda svakako puno znači.