Bilo nam je važno ostvariti i prolaz u Kupu protiv Varaždina, na kraju smo polusezonu zaključili i ovom prvenstvenom pobjedom što nas sve skupa može činiti sretnima, rekao je Poms.

Rene Poms, trener Bijelo-plavih, nije krio zadovoljstvo pobjedom u Šibeniku (2:0) kojom je zaključen jesenski dio sezone.

Počeli smo dobro utakmicu, plan je bio da radimo visoki pritisak i da pritom budemo koncentrirani. Postigli smo pogotke u pravom trenutku i jako sam zadovoljan prvim poluvremenom. Drugim nisam, previše smo komplicirali na našoj polovici… Ali bila je to zadnja utakmica polusezone, vodili smo 2:0 pa mogu razumjeti igrače. Generalno trebali bismo intenzitet iz prvog poluvremena držati svih 90 minuta, rekao je Poms.

Sretan zbog Belje

Bijelo-plavi su stvorili puno prilika, mogli pobjedu učiniti i uvjerljivijom…

Sretan sam zbog Belje što je postigao dva važna pogotka, imali smo prilike za postići i treći pa četvrti pogodak, na kraju si svi možda i previše željeli upisati se među strijelce… Ali moramo biti sretni rezultatom i što smo osvojili tri boda u Šibeniku.

Zadovoljni polusezonom

S 30 bodova na kontu, koji su donijeli uspon na treće mjesto, te plasmanom u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa, na zimsku stanku se odlazi s osmijehom na licu.

Na kraju mislim da je sve dobro ispalo. Bilo nam je važno ostvariti i prolaz u Kupu protiv Varaždina, na kraju smo polusezonu zaključili i ovom prvenstvenom pobjedom što nas sve skupa može činiti sretnima, rekao je Poms.