U tri ogleda protiv Farmaceuta juniori su pobijedili 1:0, kadeti 3:0 a pioniri 2:1.

Juniori, kadeti i pioniri Bijelo-plavih ostvarili su tri pobjede protiv Slaven Belupa u utakmicama Prve NL odigranim proteklog vikenda.

Juniori su vršnjake iz Slaven Belupa pobijedili 1:0 pogotkom Petra Ivančana koji je u 50. minuti realizirao kazneni udarac za veliko slavlje u zahtjevnoj utakmici protiv kvalitetnog suparnika protiv kojeg je najveći izazov bio fizički parirati suparniku. Nakon 13. kola juniori Osijeka se nalaze na 8. mjestu s 18 osvojenih bodova, a u idućem kolu gostovat će kod Gorice.

Živković dvaput

Najuvjerljiviju pobjedu u tri ogleda s Farmaceutima ostvarili su kadeti koji su već do poluvremena skrojili uvjerljivu pobjedu. Filip Živković je dva puta bio siguran s bijele točke (14. i 45.), a jedan pogodak dodao je i Niko Farkaš. Nakon 11. kola kadeti Osijeka nalaze se na 3. mjestu s 28 bodova.

Gagulić i Perković

Minimalnu pobjedu protiv gostiju iz Koprivnice ostvarili su i pioniri Bijelo-plavih koji su slavili s 2:1. Utakmica koja se nakon 28 minuta činila odlučenom zakomplicirala se ulaskom u završnicu, ali momčad Mateja Žitnjaka uspjela je sigurno privesti ogled kraju i upisati vrijedne bodove. Za 1:0 pogodio je Matej Gagulić u 18. minuti, na 2:0 povećao je Marino Perković u 28., no priča se zakomplicirala u 55. kada je Ivan Bilješko smanjio zaostatak gostiju. Ipak, pokazalo se samo na konačnih 2:1. Nakon 11. kola pioniri Osijeka nalaze se na 4. mjestu s 22 boda, a u idućem kolu pioniri i kadeti Bijelo-plavih gostuju kod Zadra.