Cijena jednostranog šala za članove NK Osijek je 72 kune, dok kapa na Adventu u Tvrđi stoji 90 kuna za sve one s našom članskom iskaznicom.

Ponovno imamo nešto novo u ponudi naših klupskih artikala. Pisali smo o božićnim kuglicama kao lijepom blagdanskom poklonu, a u ovim nešto hladnijim prosinačkim danima svakako će vam dobro doći lijepi klupski šal kao i bijelo-plava kapa. U odvojenoj prodaji i jedno i drugo možete ovih dana potražiti i kupiti u kućici NK Osijek u sklopu tradicionalnog Adventa koji se održava na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi.

Ponovit ćemo kako je radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 16 do 22 sata, a petkom, subotom i nedjeljom od 16, pa sve do 24 sata. Šal je jednostran i cijena mu je 72 kune za naše članove, odnosno 80 kuna za one koji to još uvijek nisu. Kapa se navijačima koji imaju člansku iskaznicu prodaje za 90 kuna, dok će svi ostali isti artikl plaćati deset kuna skuplje. Nogometni klub Osijek vas svakako poziva da posjetite našu kućicu na Adventu te pronađete i ovaj put nešto za sebe, svoju obitelj i(li) prijatelje. Spomenute artikle možete kupiti i u sportskoj trgovini Sportoro, našem službenom partneru, u Trgovačkom centru Avenue Mall.