Bijelo-plavi su osvojili 13 od mogućih 15 bodova, a kadeti s dva uvjerljiva trijumfa preuzeli prvo mjesto na ljestvici zbog bolje razlike golova.

Juniori, kadeti i pioniri Osijeka ostvarili su četiri pobjede i remi u utakmicama redovnog kola i zaostalim ogledima koje su odigrali proteklog tjedna. Posebno upečatljivu pobjedu ostvarili su juniori Bijelo-plavih koji su u Gradskom vrtu pobijedili Dinamo, dok su kadeti Osijeka s dva uvjerljiva trijumfa preuzeli vrh prvenstvene ljestvice.

Zahirović srušio Modre

Juniori Osijeka ostvarili su najznačajniju pobjedu jesenskog dijela sezone i s vrha HNL-a za ovaj uzrast “skinuli” Dinamo. Pojačani za nekolicinu igrača koji inače nastupaju za drugu momčad, Bijelo-plavi su do uvjerljivog trijumfa došli pogotkom Amara Zahirovića u 47. minuti. Nakon 15. kola juniori Bijelo-plavih nalaze se na 8. mjestu sa šest pobjeda, tri remija i šest poraza. U posljednjem kolu jesenskog dijela sezone juniori Osijeka gostovat će kod Dugopolja.

Kadeti na vrhu

Kadeti Osijeka u zaostaloj utakmici protiv Sesveta pobijedili su 4:0. Bijelo-plave je u vodstvo doveo Miloš Jovičić u 25. minuti, a onda su u nastavku pobjedu potvrdili Ljubo Puljić, Sergej Levak i Stjepan Žulj.

Još uvjerljiviji Bijelo-plavi kadeti bili su protiv Rudeša kojeg su pobijedili čak 6:0. Po dva pogotka postigli su Josip Dabić i Anton Matković, dok su po jedan dodali Antonio Mladinović i Miloš Jovičić iz jedanaesterca.

Uvjerljiva pobjeda dovela je kadete Osijeka na vrh prvenstvene ljestvice na kojoj su s trinaest pobjeda te po jednim remijem i porazom izjednačeni s Dinamom i Hajdukom, ali uz bolju razliku golova.

Perković tri u sedam minuta

Pioniri Bijelo-plavih u zaostaloj utakmici protiv Sesveta ostvarili su uvjerljivu pobjedu od čak 7:0. U golijadi se posebno istaknuo Marino Perković koji je od 40. do 46. minute postigao čak tri pogotka, odnosno Dražen Jaman koji je od 29. do 33. minute dva puta bio strijelac. Po jedan pogodak za pionire Osijeka dodali su Niko Košir iz jedanaesterca i Ivan Korman.

Manje razloga za zadovoljstvo naši pioniri imali su nakon utakmice protiv Rudeša kod kojeg su odigrali 1:1. Bijelo-plave je u vodstvo doveo Dražen Jaman u 9. minuti, dok je konačni rezultat za domaćina postavio Gabriel Jerečić u 52. minuti. Nakon 15. kola pioniri Bijelo-plavih nalaze se na četvrtom mjestu s deset pobjeda, dva remija i tri poraza.

U idućem kolu kadeti i pioniri Osijeka jesenski dio sezone zaključit će domaćim ogledom protiv Lokomotive.