Kadeti su na diobi prvog mjesta s najboljom obranom lige čemu je značajan doprinos dao i vratar Jan Hlapčić koji već osam utakmica nije primio pogodak.

Kadeti Bijelo-plavih sjajnim rezultatskim nizom došli su na vodeće mjesto HNL ljestvice zahvaljujući boljoj razlici postignutih i primljenih golova od vršnjaka iz Dinama i Hajduka, a tom rezultatu poseban doprinos dao je vratar Jan Hlapčić koji na posljednjih osam utakmica nije primio pogodak, odnosno primio je samo jedan na posljednjih 11 utakmica.

Posljednji pogodak Hlapčić je primio protiv Dinama u 89. minuti sedmog prvenstvenog kola čime je započeo niz koji do danas nije prekinuo. Njegova mreža ostala je čista na utakmicama protiv Istre 1961, Cibalije, Rijeke, Slaven Belupa, Zadra, Gorice, Sesveta i Rudeša, a budući da je u završnici nekih utakmica prepuštao mjesto svojim pričuvama, njegov niz trenutno traje 672 minute. Rekord? Teško je reći budući da ne postoje precizni statistički podaci za mlađe uzrasne kategorije, ali svakako niz vrijedan pažnje, divljenja i pohvale. Samom Hlapčiću, ali i njegovim suigračima, trenerima…

Hlapčić je inače 16-godišnjak rođen u Varaždinu koji je među Bijelo-plave stigao iz Međimurja 2020. godine, postao je reprezentativac u svom uzrastu te ubrzo pokazao potencijal za velike stvari. Svi mu od srca želimo da ih i ostvari u bijelo-plavom dresu.