Pioniri Bijelo-plavih bili su uspješniji od Cibalije rezultatom 5:0, dok su kadeti pobijedili Elektru 4:0.

Nakon juniora, koji su sredinom studenog pobijedili Cibaliju i osvojili Kup NS Osijek, isti rezultat ponovili su pioniri i kadeti Bijelo-plavih.

Uvjerljiva pobjeda

Pioniri su u finalnom ogledu bili uspješniji od Cibalije koju su pobijedili rezultatom 5:0. Vodeći pogodak postigao je Marino Perković (18’), do poluvremena je strijelac bio i Dražen Jaman (30’), a onda su početkom nastavka Matej Gagulić s dva pogotka (42’ i 49’) te Vito Papac u završnici utakmice (68’) otklonili sve dvojbe oko pobjednika. Za pionire Osijeka u finalu su nastupili: Niko Ivanković, Davor Bertić, David Kalem, Borna Mrkonjić, Niko Košir, Tin Vragolović, Jona Ježić, Juraj Balić, Matej Gagulić, Dražen Jaman, Marino Perković, Matej Grahovac, Serđo Zlatar, Ivano Kolarević, Luka Mikić, Mile Jurjević, Vito Papac i Ivan Korman. Stručni stožer činili su trener Matej Žitnjak, pomoćni trener Zdenko Glumac, fizioterapeut Tomislav Marđetko i trener vratara Ivan Ilijašev.

Odluka do poluvremena

Uvjerljivi u finalu Kupa NS Osijek bili su i kadeti Osijeka koji su s 4:0 pobijedili Elektru. Već u 6. minuti Bijelo-plave je u vodstvo doveo Niko Farkaš, a do poluvremena pogotke su postigli Josip Dabić (19’) i Sergej Levak (36’) da bi pobjedu u 62. minuti potvrdio Marko Tajs. Za kadete Osijeka u finalu su nastupili: Jan Hlapčić, Stjepan Žulj, Luka Lukadinović, Ljubo Puljić, Ivano Kolarik, Sergej Levak, Anton Matković, Antonio Miladionović, Josip Dabić, Niko Farkaš, Miloš Jovičić, Eugen Relatić, Filip Živković, Marko Tajs, Ivan Barić, Andrija Tomić, Luka Nemet i Domagoj Čavar. Stručni stožer činili su trener Ante Bekavac, pomoćni trener Tihomir Rudež, fizioterapeut Luka Dokozić i kondicijski trener Robert Meseljević.