Juniori trijumfalno prošli kroz Dugopolje dok su pioniri i kadeti u Gradskom vrtu ostvarili pobjedu i remi.

Juniori Osijeka ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Dugopolja rezultatom 4:2 i uspješno zaključili jesenski dio sezone. Bijelo-plavi su imali furioznih 40 minuta na stadionu Hrvatskih vitezova i već do 40. minute otkloni sve dvojbe oko pobjednika. U 6. minuti pogodio je Matej Lugarić pa na izjednačujući pogodak domaćina iz kaznenog udarca odgovorili s dva pogotka Marina Prekodravca (21’, 35’) i autogolom Andrije Bašića (40’). Dugopolje je u nastavku uspjelo tek smanjiti zaostatak na konačnih 2:4. Juniori Osijeka polusezonu su okončali na osmom mjestu s 24 osvojena boda.

Bez jesenske titule

Kadeti Bijelo-plavih remizirali su protiv Lokomotive bez golova i propustili otići na zimsku stanku kao jesenski prvaci. Osječani su u 50. minuti imali i kazneni udarac kojeg nije realizirao Filip Živković. Iako su izgubili dva boda, svakako je pozitivan podatak što su Bijelo-plavi još jednom ove sezone sačuvali mrežu netaknutom čime je niz vratara Jana Hlapčića produžen na 762 minute bez primljenog pogotka. Kadeti su polusezonu završili na trećem mjestu s 41 bodom, dva manje od vodećih Dinama i Hajduka.

Košir s kreča

Pioniri Osijeka bili su uspješniji protiv Lokomotive i priliku iz kaznenog udarca pretvorili u pobjedu. Trenutak odluke dogodio se u 5. minuti kada je Niko Košir bio siguran realizator. Pioniri Bijelo-plavih polusezonu su okončali na trećem mjestu s 35 osvojenih bodova.