Osječani na terenima Plave lagune i u hotelu Garden Istra imaju sve što im je potrebno za nesmetani rad i boravak u Istri.

Po dolasku u Umag osječki su se nogometaši odmah uvjerili kako će u ovom dijelu Istre imati praktički optimalne uvjete za kvalitetan i nesmetani rad. Prije svega, tereni Plave lagune su obnovljeni, u njih je dodatno investirano u posljednje vrijeme, a Bijelo-plavima su na raspolaganju po njihovoj želji i u odabranim terminima. Osim toga, nalaze se nedaleko hotela Garden Istra koji, također, po svim kriterijima odgovara željama i potrebama osječke ekspedicije. Inače, nije baš uobičajeno da je u ovo doba godine temperatura na istarskom poluotoku, barem ovih dana, nešto niža nego u Slavoniji, ali bismo rekli da je sasvim pogodna za sve one vanjske aktivnosti koje je planirao stručni stožer naše momčadi.

Mladi se brzo uklopili

Glavnina igrača jako dobro poznaje Pomsov način rada i s te strane nema nikakvih iznenađenja. Oni koji su prvi puta priključeni prvotimcima privikavaju se bez nekih poteškoća, pri čemu su im senatori u svlačionici značajna podrška. Trenira se dva puta dnevno, a prvoga dana umaških priprema odvojeno od suigrača trenirao je samo rekonvalescent Cvijanović. Već u utorak suigračima su se priključili Škorić i Lončar, a sljedećih dana očekujemo kako bi se suigračima trebao pridružiti i Kleinheisler, ovisno o tome kakvo će mu biti zdravstveno stanje. Izvjesno je da će svima u aktualnom kadru biti pružena unaprijed planirana minutaža u kontrolnim ogledima koji će uslijediti predstojeće subote.