Odigrane utakmice I.HNL za Pionire, Kadete i Juniore. Nažalost, ostvarena je samo jedna pobjeda.

U subotu su Juniori ugostili momčad Lokomotive iz Zagreba. Bijelo-plavi su se nadali pobjedi u ovoj utakmici kako bi se priključili vrhu prvenstvene tablice i samim time prestigli „Lokose“. Nažalost, gosti su bili uspješniji u ovoj utakmici i slavili rezultatom 1:2. Počelo je dobro za domaćine koji su poveli već u 7.minuti preko Mihaela Klepača. Juniori su to vodstvo držali praktički do pred kraj utakmice kada su sve uprskali i primili dva pogotka. Blaženko Klarić i Ennio Travaglia donijeli su s(p)retnu pobjedu Lokomotivi koja se sretno vratila u Zagreb i zadržala petu poziciju, dok su bijelo-plavi na sedmom mjestu.

Pioniri i Kadeti odigrali su dvostruke utakmice ovog vikenda. Prvo su u subotu gostovali kod Zadra, a potom u nedjelju u Splitu protiv Adriatica. Kadeti su bili raspoloženi protiv Zadra te u dobroj utakmici odnijeli tri boda. Nakon izjednačenog prvog poluvremena, pobjeda je bila osigurana u drugom. Ivan Ikić bio je dvostruki strijelac (57. i 81.minuta) te svojim golovima donio pobjedu Osijeku. Golman Luka Iveković ostavio je svoju mrežu netaknutom.
Utakmica Pionira sa Zadrom također je bila riješena u drugom poluvremenu, ali nažalost ovoga puta tri boda nisu otišla za Osijek. Domaćini su bili nešto spretniji i osigurali si minimalnu pobjedu od 1:0 golom u 63.minuti kada je mrežu Osijeka zatresao Ive Ćelić.

U nedjelju su Pioniri i Kadeti imali priliku priključiti se samom vrhu I.HNL. Kadeti su u Split došli s pobjedom u Zadru i nadali se potvrditi ta tri boda protiv Adriatica. Nažalost, prije utakmice dogodio se incident u gradu koji je zasigurno utjecao na obje naše selekcije. Kadeti su minimalno poraženi 2:1. Utješni pogodak za bijelo-plave zabio je kapetan Filip Lišnić u 74.minuti. Poraz Kadeta nisu uspjeli „osvetiti“ Pioniri koji su također izgubili utakmicu rezultatom 2:0. Domaćinima su pobjedu donijeli Mate Balić i Luka Nedoklan. Kadeti se nakon sedam kola nalaze na osmom mjestu, dok su Pioniri nešto bolji te se nalaze na petom mjesto prvenstvene ljestvice.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Subota
Juniori vs Lokomotiva 1:2
(Klepač)
Zadar vs Kadeti 0:2
(Ikić 2)
Zadar vs Pioniri 1:0

Nedjelja
Adriatic vs Kadeti 2:1
(Lišnić)
Adriatic vs Pioniri 2:0