Odigrana su kola I.KLM selekcija bijelo-plavih. Pobjede su zabilježili Početnici i Početnici II, dok ostali ovog vikenda nisu bili raspoloženi.

U subotu su Početnici i Početnici II odigrali svoje utakmice u Čepinu s istoimenim klubom. Početnici su bili efikasni i raspoloženi te uvjerljivo slavili protiv domaćina. Krajnji rezultat utakmice bio je 0:9, a kod bijelo-plavih golove su zabili Ivan Barić (24.,26.,47.min.), Duje Budiša (38.,46.min.), Domagoj Kučinac (16.min.), Mislav Šošić (29.min.), Luka Barić (31.min.) i Marko Maras (43.min.). Početnici su se ovom pobjedom zadržali na prvom mjestu uz 100% učinak uz samo jedan primljeni pogodak.
Početnici II nastavili su golijadu protiv Čepina. Igrači Dražena Vidovića bili su još raspoloženiji i efikasniji od svojih mladih kolega. Naime domaćini su utakmicu završili s čak 13 golova u svojoj mreži. Nakon ovog ne treba uopće trošiti riječi o dominaciji bijelo-plavih u ova dva susreta. Golove za Početnike II postigli su Ivan Barić (1.,3.,6.,25.min.), Fran Majdenić (8.,11.,12.min.), AG Patrik Čuić (26.min.), Filip Živković (27.min.), Ante Grgić (31.min.), Leon Siler (37.min.), Luka Rešetar (39.min.). Početnici II također su vodeći u prvenstvu.

Nedjelja nažalost nije bila sretna za bijelo-plave. Mlađi Pioniri odigrali su neriješeno (2:2) u gostima protiv Livade Željezničar, dok su Pioniri II izgubili 3:1 od Livade. Utakmica Mlađih pionira dobro je počela za bijelo-plave. Vodstvo 1:2 na poluvremenu uz solidnu igru nažalost nije se održalo do kraja. Domaćin je uspio izjednačiti te je utakmica završila podjelom bodova. Golove za bijelo-plave postigli su Mateo Mendeš (3.min.) i Mihajlo Ajduković (16.min.).
Pioniri II odigrali su slabu utakmicu u kojoj su poraženi u Slavonskom Brodu od domaćina Livade Željezničar (3:1). Domaćini su vodili 3:0, a počasni pogodak za bijelo-plave zabio je Peđa Marodi u 63.minuti. Mlađi pioniri su drugi u prvenstvu, a Pioniri II nalaze se na petom mjestu.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o svim utakmicama.

Subota
Čepin vs Početnici 0:9
(Barić 3, Budiša 2, Kučinac, Šošić, Barić, Maras)
Čepin vs Početnici II 0:13
(Barić 4, Majdenić 3, Čuić (AG), Živković, Grgić, Siler, Rešetar) 

Oriolik vs Juniori II      0:5

Oriolik vs Kadeti II      0:3

Nedjelja
Livada Ž. vs Ml.pioniri 2:2
(Mendeš, Ajduković)
Livada Ž. vs Pioniri II 3:1
(Marodi)