Mi smo u prvom poluvremenu odlično izgledali, poveli i stvarali šanse, žao mi je što nismo zabili još barem jedan pogodak, kaže Josip Špoljarić.

Osijek je imao rano vodstvo protiv Rijeke, međutim, nije ga uspio zadržati i slaviti pred svojim navijačima. Josip Špoljarić je startao od prve minute i potvrdio ono što je jako dobro radio i tijekom priprema, upisao se među strijelce, zgoditkom za 1:0. Rijeka je izjednačila iz dvojbenog jedanaesterca, a u drugom poluvremenu mreže se više nisu tresle i bodovi su podijeljeni.

Sretan sam zbog postignutog gola nakon dugo vremena za moj Osijek. No, šteta je što nismo uspjeli danas pobijediti. Dobro smo i agresivno ušli u utakmicu, iako je Rijeka je vrlo dobar protivnika, a uvjeti nisu baš bili povoljni za igru. Na kraju je podjela bodova, moram priznati, realan ishod. Mi smo u prvom poluvremenu odlično izgledali, poveli i stvarali šanse, žao mi je što nismo zabili još barem jedan pogodak. Da, ostaje žal što nismo osvojili i preostala dva boda, izjavio je "Špoljo“.

"Žao mi je zbog malog Žileta“

U drugom dijelu susreta ipak je bilo puno manje uzbuđenja nego u prvih 45 minuta. Doduše, Živković je uspio svladati Labrovića u 89. minuti, ali je nakon dužeg pregledavanja te situacije pred riječkim vratima, označeno zaleđe.

Šteta zbog malog Žileta, 16 godina dečko ima, debitirao je i baš mi je žao što ga je zaleđe zaustavilo da bude i pravi junak. Svakome po bod, ne možemo reći da nije realno, a mi ćemo sigurno analizirati ovu utakmicu. Potom se moramo dobro pripremiti za sljedeće kolo kako bismo pobijedili Goricu koja nam dolazi u goste.