Generalno gledajući za prvu utakmicu, uz vremenske neprilike, zadovoljan sam i ponosan kako se momčad borila 90 minuta, rekao je Poms.

Rene Poms, strateg Osijeka, uobičajeno je bio objektivan u analizi utakmice protiv Rijeke koja je završila bez pobjednika.

Mislim da smo vrlo dobro ušli u utakmicu. Bilo je teško zbog vremenskih uvjeta, travnjak je bio mekan i klizak, uvjeti za igru su bili teški za obje momčadi tako da nema isprike. Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvrijeme, postigli pogodak, imali prilike za drugi… U nastavak smo ušli malo pasivno sve do zadnjih 15-ak minuta kada smo ponovo bili na visokoj razini, postigli drugi pogodak koji je na žalost bio malo zaleđe. Generalno gledajući za prvu utakmicu, uz vremenske neprilike, zadovoljan sam i ponosan kako se momčad borila 90 minuta, rekao je Poms.

Dobar osjećaj

Rekao je Poms i da je imao dobar osjećaj kada je Filipa Živkovića ubacivao u igru… Presudili su centimetri.

Imao sam dobar osjećaj da može napraviti, nešto, ima dobar osjećaj za gol, ali presudilo je malo zaleđe. Nesretno, ali siguran sam da će u bliskoj budućnosti postići prvi pogodak za Osijek.

Trener Osijeka posebnu zahvalu uputio je i navijačima.

Kompliment i navijačima, znam da s ovakvim vremenom nije lako doći na stadion koji nije pod krovom i podržati momčad, ali i oni zaslužuju veliki hvala na podršci koju su nam dali i nadam se da će tako biti i protiv Gorice. To će biti još jedna teška utakmica, svi naši gosti dolaze boriti se, ali bit ćemo spremni za tih 90 minuta i siguran sam ostvariti pozitivan rezultat, zaključio je Rene Poms.