Tijekom cijele utakmice Osijek je bio dominantan i opasan po suparnička vrata te svakako zaslužio sigurnu pobjedu.

U potpunosti je Osijek dominirao u susretu s Goricom i apsolutno je zaslužio sva tri boda. Bilo je to vrlo dobro izdanje Bijelo-plavih, uz puno prilika i udaraca na gol, pa bi bilo pravo čudo da je ishod bio drugačiji.

Je, slažem se da je bilo jako dobro, tijekom cijele utakmice. Pohvala svim igračima, ne samo onima koji su započeli utakmicu i odigrali je do kraja, nego i mladićima koji su ušli s klupe jer smo svi dali maksimum. Pokazali smo da smo prava momčad. Želimo držati visok tempo od prve do posljednje minute, na tomu radimo i svakoga dana na treninzima, a danas smo uspjeli odraditi sve što smo planirali, istaknuo je Šime Gržan.

Mirno završili posao

Osječani su stalno težili napadu, zabili su dva pogotka, u još dva navrata goste je spašavala vratnica, a jednom su izbacili loptu s gol-linije. Gorica je imala samo jednu priliku, bez ijednog udarca u okvir naših vratiju.

Nastojimo ne stati kada zabijemo gol nego nastaviti dalje, krenuti po drugi, eventualno i treći. U prvom poluvremenu smo stvarno imali puno šansi, u nekoliko navrata lopta naprosto nije htjela ući u mrežu, ali smo u drugom dijelu zabili taj drugi gol i mirno priveli utakmicu kraju. Što se mene tiče, svaki puta dajem svoj maksimum baš kao i ostali suigrači. Pobjeda je uvijek zasluga cijele momčadi, tako je i ovaj puta.

U sljedećem kolu Osijek će odmjeriti snage s Lokomotivom u Zagrebu.

Lokomotiva je dobra, ista kao i Gorica. Liga je podjednaka, utakmice su dosta izjednačene, a za nas je najvažnija svaka sljedeća. Idemo skupljati što više bodova, tako razmišljam i uoči gostovanja u Kranjčevićevoj, zaključio je Gržan.