Proteklog vikenda odigrane su utakmice selekcija bijelo-plavih koji igraju I.KLM.

Utakmicama bogatu nedjelju otvorili su Kadeti II koji odigrali utakmicu 5.kola protiv Šokadije. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu u kojem su igrači Gorana Popovića odigrali jako dobro i autorirativno te zabili tri pogotka. Golove su zabili Borna Brekalo (26.,29.minuta) i Antonio Stupar (43.minuta). Ovom pobjedom Kadeti II zadržali su prvo mjesto na ljestvici s 15 bodova, dok su iza njih Hypo Limač Elektra i HNK Đakovo Croatia.

Na pomoćni teren Gradskog vrta, od 11 sati izašli su Juniori II i Šokadija. Gosti su u ovoj utakmici ipak imali nešto više sreće i postigli su utješni pogodak, dok su bijelo-plavi bili uvjerljiviji od svojih kolega u utakmici prije, zabili su čak osam pogodaka. Stjepan Plazonja posebno se istaknuo na ovoj utakmici zabivši četiri pogotka (5.,39.,56.,63.minuta). Uz Plazonju strijelci su još bili, Josip Čikvar (12.,48.minuta) te Luka Marin (85.minuta) i Josip Gačić (88.minuta). Juniori II koje vodi Vlado Bilić trenutno se nalaze na diobi prvog mjesta s Marsoniom. Obje ekipe u prvih pet kola imaju jednako toliko pobjeda, ali momčad iz Slavonskog Broda ima nešto bolju gol razliku.

Mlađi Pioniri ugostili su momčad Slavonije i došli su do pobjede, teže od očekivanog. Gosti su pružali dobar otpor bijelo-plavima, ali na kraju nisu izdržali. Utakmicu je odlučio Danijel Polanec pogotkom u 53.minuti za vodstvo i jedini gol na susretu koji je na kraju i odlučio pobjednika. Trener Danijel Bogdan može biti zadovoljan pristupom igrača te u konačnici osvajanjem nova tri boda s kojima su bijelo-plavi i dalje na čelu prvenstvene ljestvice. Iza Osijeka su Cibalia i Marsonia s bodom zaostatka.

Pioniri II također su odigrali utakmicu protiv Slavonije i ostvarili važnu pobjedu, za jedan gol veću od njihovih mlađih kolega. Utakmicu je pogotkom u osmoj minuti otvorio Peđa Marodi te doveo Osijek u vodstvo. Nakon tog pogotka mreže su mirovale sve do 51.minute kada je Boris Galušić zabio za 2:0. Tada je već bilo jasno da će bodovi ostati u Osijeku, jer domaći igrači ipak pokazali znanje i kvalitetu te rutinski priveli utakmicu kraju. Pioniri II trenutno se nalaze na četvrtom mjestu s 12 osvojenih bodova u pet kola. Vodeći su HAJDUK, Sloga NG i Cibalia s 15 bodova.

I na kraju nedjeljni nogometni dan zaključili su oni najmlađi. Početnici i Početnici II u večernjim terminima od 19 i 20 sati odigrali su male gradske derbije protiv Olimpije. Ostvarene su dvije uvjerljive pobjede mali bijelo-plavih. Početnici su zabili 13 golova i ostali čiste mreže. Strijelci su bili, redom: Duje Budiša (4.,6.,41.minuta), Marko Čolić (23.,24.,37.minuta), Dorian Herceg (10.,38.,46.minuta), Jurica Roso (35.minuta), Fabio Džeko (43.,45.minuta), Marko Maras (48.minuta). Početnici su vodeći s 18 osvojenih bodova, a prate ih NAŠK i Grafičar Vodovod.
Početnici II bili su još efikasniji u utakmici s Olimpijom kojoj su zabili čak 17 golova. Rezultat dovoljno govori sam od sebe tako da ćemo odmah samo napisati strijelce za bijelo-plave, a oni su: Fran Majdenić (5.,9.minuta), Leon Siler (10.minuta), Sven Sopić (14.,27.minuta), Filip Živković (15.,16.,23.,26.,32.,35.,36.,39.minuta), Luka Rešetar (21.minuta), Ante Grgić (30.,32.minuta) i Šimun Begović (39.minuta). Početnici II također su vodeći na prvenstvenoj ljestvici s jednakim brojem bodova (15), ali i utakmicom više od drugoplasirane Hypo Limač Elektre.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Nedjelja
Kadeti II vs Šokadija 3:0
(Brekalo 2, Stupar)
Juniori II vs Šokadija 8:1
(Plazonja 4, Čikvar 2, Marin, Gačić)
Ml.Pioniri vs Slavonija 1:0
(Polanec)
Pioniri II vs Slavonija 2:0
(Marodi, Galušić)
Početnici vs Olimpija 13:0
(Budiša 3, Čolić 3, Herceg 3, Džeko 2, Roso, Maras)
Početnici II vs Olimpija 17:0
(Živković 8, Majdenić 2, Sopić 2, Grgić 2, Siler, Rešetar, Begović)