Raspored utakmica selekcija Škole nogometa. 

I.HNL – Slavonski derbi

Sutra (četvrtak) će se odigrati još jedan u nizu derbija između Cibalije i Osijeka. Tablica I.HNL sugerira kako je Cibalia blagi favorit u ovoj utakmici što će utakmici sigurno donijeti i dodatnu draž jer bijelo-plavi moraju napast kako bi eventualnom pobjedom došli na vrh tablice kojeg drži upravo Cibalia. Obzirom da je četvrtak neradni dan, termin za odigravanje utakmice je idealan, 11 sati, pravo obiteljsko vrijeme prije ručka. Našim Juniorima želimo puno sreće i naravno da ostvare dobar rezultat.

I.KLM

Utakmice I.KLM odigravaju se od danas (srijeda) pa sve do nedjelje. Izdvojit ćemo neke za vas. Kadeti II u nedjelju će se zaputiti do Našica gdje će odigrati svoju utakmicu protiv domaćina NAŠK-a. Bijelo-plavi uvjerljivo su prvi na tablici gdje su u pet kola ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku +18, odnosno nisu primili niti jedan pogodak. Našićani su pri dnu tablice s osvojena samo tri boda, no to ne znači da će bijelo-plavi opušteno doći na utakmicu. Za sve one koji žele pogledati utakmicu mogu to napraviti na stadionu u Našicama u nedjelju od 9 sati.

Izdvojili smo još jednu nedjeljnu utakmicu, onu između Početnika i Belišća. Kao i Kadeti II, Početnici će također na gostovanje, ali u Belišće. Pogledom na prvenstvenu tablicu jasno je koja ekipa je favorit u ovoj utakmici, no svejedno treba biti oprezan i respektirat protivnika. Osječani su u dosadašnjih šest kola ostvarili isto toliko pobjeda uz samo jedan primljeni pogodak te su vodeći na tablici, dok je Belišće na samom začelju bez bodova. Eventualnom pobjedom bijelo-plavi bi se još odmaknuli od NAŠK-a na prvenstvenoj tablici. Utakmica se igra u nedjelju od 9 sati u Belišću. Sretno bijelo-plavi!

U nastavku teksta možete pročitati raspored svih utakmica.

I.HNL
Četvrtak
Cibalia vs Juniori 11 sati
I.KLM
Srijeda
Pioniri vs Pioniri II 17:30 sati
Četvrtak
Kadeti II vs Slavija 9 sati
Juniori II vs Slavija 11 sati
Nedjelja
Ml.Pioniri vs Cibalia 9:45 sati
Pioniri II vs Cibalia 11 sati
NAŠK vs Kadeti II 9 sati
NAŠK vs Juniori II 11 sati
Belišće vs Početnici 9 sati
Belišće vs Početnici II 10 sati