Juniori su remizirali s Istrom, dok su kadeti i pioniri ostvarili dvije pobjede protiv Solina.

Juniori Osijeka domaćim remijem protiv Istre 1961 otvorili su proljetni dio sezone u kojem su osvojili još jedan bod i nastavili put promocije mladih igrača. Osim što za momčad Ivana Lajtmana ove sezone igraju igrači ulaznog juniorskog godišta, debi u ovom uzrastu upisao je ulazni kadet Ljubo Puljić koji je na ovoj utakmici bio čak četiri godine mlađi od jednog od suparničkih igrača. Nakon 17 kola juniori Osijeka su na 8. mjestu sa sedam pobjeda, četiri remija i šest poraza. U idućem kolu juniorska momčad gostuje kod Lokomotive.

Brzo osigurana pobjeda

Kadetska momčad Osijeka, koja je u nastavak sezone ušla bez Filipa Živkovića i Dominika Babića koji su priključeni prvoj momčadi, odnosno spomenutog Puljića koji je u juniorima, s uvjerljivih 4:1 slavila je na gostovanju kod Solina. Momčad Ante Bekavca već do 20. minute usmjerila je utakmicu u željenom smjeru i golovima Dabića (12’), Farkaša (14’) i Barića (19’-11m) došla do sigurnih 3:0. U nastavku su domaćini smanjili iz kaznenog udarca, no Ivan Barić je svojim drugim pogotkom s bijele točke u 76. minuti postavio konačnih 4:1. Kadeti su 14. prvenstvenom pobjedom zadržali priključak za vodećim Hajdukom i Dinamom.

Neizvjesna završnica

Rezultatski tjesniju pobjedu ostvarili su pioniri Osijeka koji su kod Solina slavili s 2:1. za momčad Mateja Žitnjaka vodeći pogodak postigao je Dražen Jaman (28’), na 2:0 je povisio Vito Papac (61’) dok je domaćin pogotkom u 63. minuti tek uspio završnicu učiniti nešto neizvjesnijom. Pioniri su ostvarili 12. prvenstvenu pobjedu i ostali na diobi drugog mjesta s Dinamom. Kadeti i pioniri Bijelo-plavih u idućem kolu bit će domaćini Varaždinu.