Juniori remizirali s Lokomotivom, kadeti s Varaždinom kojeg su pioniri pobijedili 2:0.

Juniori Bijelo-plavih remizirali su na gostovanju kod favorizirane Lokomotive i osvojili vrijedan bod u kontekstu nadolazećih ispita. Igrači Ivana Lajtmana u vodstvo su došli u 39. minuti pogotkom Mateja Lugarića, dok je konačnih 1:1 postavio Borovičkić u 62. minuti. Iako je Lokomotiva u završnici imala inicijativu, Bijelo-plavi su spriječili sve pokušaje i neporaženi se vratili s Kajzerice. U idućem kolu juniorska momčad bit će domaćin Rudešu.

Mreže mirovale

I kadetska momčad Osijeka remizirala je u prošlom kolu, suparnik je bio Varaždin a po jakoj kiši mreže u Gradskom vrtu ostale su netaknute. Imali su Bijelo-plavi inicijativu, ali nisu uspjeli kapitalizirati bolju igru i uzeti puni plijen. Nakon 18 kola kadeti su na trećem mjestu s 14 pobjeda, tri remija i jednim porazom.

Zlatar i Ježić

Pioniri Osijeka došli su do sigurne pobjede protiv vršnjaka iz Varaždina i to zahvaljujući golovima Serđa Zlatara i Jone Ježića. Zlatar je bio strijelac već u devetoj minuti, usmjerio utakmicu na mlin Bijelo-plavih koji su po jakoj kiši bili strpljivi i čekali trenutak za potvrdu pobjede s konačnih 2:0. Pioniri su ostvarili 13. pobjedu ove sezone i trenutno su drugoplasirani s tri boda i utakmicom više od trećeg Dinama. U idućem kolu kadeti i pioniri Osijeka gostuju kod Hajduka.