U prvoj seriji jedanaesteraca Jan Hlapčić je obranio jedanaesterac Leu Rimcu, a svih pet izvođača Bijelo-plavih sigurnom realizacijom otvorili vrata polufinala.

Kadeti Osijeka pobijedili su Dinamo boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3-11m, 0:0) i izborili plasman u polufinale Hrvatskog kupa. U čvrstoj i tvrdoj utakmici punoj dobrog ritma mreže su mirovale u regularnom dijelu pa je pobjednika odlučio rulet s bijele točke pri čemu su Bijelo-plavi bili koncentriraniji i precizniji.

Igrači Ante Bekavca bili su nepogrešivi s kreča, realizirali su svih pet udaraca i pritom imali sjajnog Jana Hlapčića koji je u prvoj seriji jedanaesteraca sjajno obranio udarac Lea Rimca. Prethodno je sigurno pogodio Ljubo Puljić, a onda redom Anton Matković, Ivan Barić, Stjepan Žulj i na kraju Miloš Jovičić za pjesmu i veliko slavlje naših kadeta.

Nakon pobjede protiv Hajduka prošle subote, kadeti su ostvarili još jedan vrijedan trijumf i plasirali se u poluzavršnicu natjecanja u kojem žele otići do kraja i osvojiti trofej. Preostali polufinalisti su Hajduk, Varaždin i bolji iz ogleda Slaven Belupa i osječke Elektre.

Kadetsku momčad, koja je izborila polufinale Kupa činili su: Jan Hlapčić, Stjepan Žulj, Antonio Mladinović, Ljubo Puljić, Andrija Tomić, Fran Peček, Anton Matković, Miloš Jovičić, Ivan Barić, Dominik Babić, Josip Dabić, Petar Katalinić, Josip Abramović, Marko Tajs, Niko Farkaš, Domagoj Čavar, Luka Nemet i Ivano Kolarik.

U stručnom stožeru bili su glavni trener Ante Bekavac, pomoćni trener Tihomir Rudež, fizioterapeut Luka Dokozić, liječnik Anton Jurić, trener vratara Bojan Sičić te kondicijski trener Robert Meseljević.