Kadetska reprezentacija koju čine Hlapčić, Puljić, Matković, Živković i Babić, te juniorska dio koje su Sajko i Bukvić kroz elitno kolo traže plasman na završni turnir najboljih mladih momčadi Europe.

Kadeti Bijelo-plavih Jan Hlapčić, Ljubo Puljić i Anton Matković, te Filip Živković i Dominik Babić koji su već upisali i seniorske minute, uz Sergeja Levaka koji je kao igrač Osijeka posuđen Romi, dobili su poziv Roberta Jarnija, izbornika reprezentacije do 17 godina, za sudjelovanje u elitnom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo kojem će od 17. svibnja do 2. lipnja domaćin biti Mađarska. Elitno kolo, posljednji kvalifikacijski krug za plasman na Euro, održava se u Norveškoj od 22. do 28. ožujka, a suparnici najbolje hrvatske vrste bit će Norveška, Belgija i Slovenija. Izravni plasman ostvarit će osam pobjednika skupina, te sedam najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

Žitnjak i Išasegi dio stožera

Put na Europsko prvenstvo tražit će i reprezentacija do 19 godina koju elitno kolo kvalifikacija očekuje u Portugalu gdje će od 22. do 28. ožujka tražiti plasman na završni turnir protiv Češke, Švedske i Portugala. Dio selekcije koju vodi Josip Šimunić bit će i vratar Tin Sajko te branič Domagoj Bukvić, stalni članovi ove selekcije, koji su već priključeni radu s prvom momčadi Bijelo-plavih. Uz dva igrača, stručni stožer nacionalne selekcije činit će i Miroslav Žitnjak kao trener vratara te Matej Išasegi kao kondicijski trener. Domaćin Europskog prvenstva u srpnju bit će Malta, a plasman na završnicu ostvarit će sedam pobjednika svake skupine elitnog kola.

Četvorka u U-18

U reprezentativnoj stanci svoje obaveze će imati i reprezentacija do 18 godina, koju u novom ciklusu očekuje početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Dio te selekcije bit će igrači druge i juniorske momčadi Osijeka Luka Barić, Filip Mažar, Roko Perković i Marin Prekodravac, a njih od 22. do 26. ožujka očekuje nastup na pripremnom turniru na kojem će odmjeriti snage s vršnjacima iz Švicarske, Engleske i Belgije.