Rezultati utakmica selekcija Škole nogometa. Posebno su efikasni bili najmlađi bijelo-plavi.

 

U četvrtak su se odigrale dvije utakmice, Kadeti II i Juniori II ugostili su momčad Slavije. Od 9 ujutro Kadeti II su odigrali svoju utakmicu. Krajnji rezultat bio je 1:1, a oba pogotka su bila u drugom poluvremenu. Osječani su poveli pogotkom Marka Vladića u 60.minuti, dok su gosti izjednačili preko Mateja Martinovića koji zabija u 75.minuti. Kadeti II vodeći su na prvenstvenoj tablici, bod ispred Slavonije.
Juniori II također nisu odigrali najbolju utakmicu protiv Slavije. Unatoč vodstvu bijelo-plavih (Albert Vincetić, 16.minuta), gosti su okrenuli rezultat i slavili s 1:3. Juniori II ovim su porazom pali na drugo mjesto prvenstvene tablice, uz utakmicu više od trenutno vodeće Marsonije.

Nakon što su Juniori u sklopu I.HNL poraženi u Vinkovcima, Mlađi Pioniri i Pioniri II ugostili su momčad Cibalije i donekle se revanširali za poraz Juniora. Mlađi Pioniri s Cibaliom odigrali su neriješeno (0:0), dok se prava golijada mogla pogledati na utakmici Pionira II i Cibalije. Gosti su doživjeli težak poraz od 4:1, a golove za bijelo-plave zabili su Adrian Mendeš (10., 32.min.), Peđa Marodi (25.min.) i Josip Vuica (46.min.). Počasni pogodak za goste zabio je Dino Drena Beljo u 28.minuti. Pioniri II nalaze se na četvrtom mjesto prvenstvene tablice s istim brojem bodova kao i trenutno trećeplasirana Cibalia. Vodeća je i dalje momčad HAJDUK-a. Mlađi Pioniri trenutno su na trećem mjestu s bodom zaostatka za vodećom Marsonijom.

Prave golijade mogle su se pogledati i u Belišću gdje su najmlađi bijelo-plavi, Početnici i Početnici II domaćinu zabili ukupno 31 pogodak. U prvoj utakmici između Početnika i Belišća, naši igrači zabili su 15 pogodaka i slavili rezultatom 0:15. Strijelci za Početnike bili su: Luka Barić (6.,13.,18. i 24.min.), Marko Maras (3.,48.min.), Juraj Matković (9.minuta), Domagoj Kučinac (16.,46.min.), Duje Budiša (20.,32. i 34.min.), Noa Petrović (22.minuta), Marko Čolić (27.,41.min.). U drugoj utakmici između Početnika II i Belišća postignuta su dva gola više nego na prethodnoj. Domaćini su uspjeli zabiti pogodak, ali su zato primili njih 16. Strijelci za bijelo-plave bili su: Ivan Barić (2.,8.min.), Šimun Begović (4.,17.,18.,20. i 39.min.), Sven Sopić (5.,15. i 27.min.), Luka Rešetar (19.minuta), Ante Grgić (25.,32. i 35.min.), Fran Majdenić (30.minuta) i Noa Bilić (38.minuta). Nakon ove dvije uvjerljive pobjede Početnici se nalaze na prvom mjestu prvenstvene tablice, a Početnici II su na drugom mjestu svoje prvenstvene tablice, ispred njih je HYPO LIMAČ Elektra.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o svim utakmicama.

Četvrtak
Kadeti II vs Slavija 1:1
(Vladić)
Juniori II vs Slavija 1:3
(Vincetić)

Nedjelja
NAŠK vs Kadeti II 1:3
(Benić, Ciprić, Gagulić)
NAŠK vs Juniori II 0:3
(Šćurla, Žaper, Kasač)
Ml.Pioniri vs Cibalia 0:0
Pioniri II vs Cibalia 4:1
(Mendeš 2, Marodi, Vuica)
Belišće vs Početnici 0:15
(Barić 4, Maras 2, Budiša 3, Kučinac 2, Matković, Petrović)
Belišće vs Početnici II 1:16
(Begović 5, Sopić 3, Grgić 3, Barić 2, Rešetar, Majdenić, Bilić)