Raspored utakmica selekcija Škole nogometa.

I.HNL

Pionire i Kadete već sutra (srijeda) očekuju dvije jake utakmice, derbi utakmice protiv Dinama. U četvrtak će Juniori ugostiti Rijeku, dok će Kadeti i Pioniri u nedjelju biti domaćini Interu iz Zaprešića. Mini ciklus utakmica Pioniri i Kadeti završit će u ponedjeljak kada će im u goste doći momčad Šibenika.

I.KLM

Kadeti II i Juniori II bit će domaćini ekipi Belišća. Kadeti II u slučaju pobjede imaju priliku učvrstiti se na samom vrhu prvenstvene tablice, dok Juniori II s pobjedom mogu doći na prvo mjesto koje trenutno drži Marsonia.
Mlađi Pioniri i Pioniri II u nedjelju će na put za Novu Gradišku gdje će ih dočekati Sloga. Obje naše selekcije s pozitivnim rezultatom mogu se priključiti momčadima koje su na samom vrhu.
U nedjelju će Početnici i Početnici II dočekati momčad Višnjevca. Početnici su uvjerljivo prvi i s eventualnom novom pobjedom samo bi dodatno učvrstili svoju vodeću poziciju, dok Početnici II zaostaju tri boda za vodećom ekipom HYPO LIMAČ Elektra. U slučaju pobjede i mogućeg kiksa HYPO LIMAČ Elektre, bijelo-plavi bi se izjednačili s njima na vrhu.

Sretno svim našim selekcijama, a u nastavku teksta možete pročitati kompletan raspored svih utakmica.

I.HNL
Srijeda
Pioniri vs Dinamo 15 sati
Kadeti vs Dinamo 16:30 sati
Četvrtak
Juniori vs Rijeka 10 sati
Nedjelja
Pioniri vs Inter 13 sati
Kadeti vs Inter 14:45 sati
Ponedjeljak
Pioniri vs Šibenik 10 sati
Kadeti vs Šibenik 11:45 sati

I.KLM
Subota
Kadeti II vs Belišće 9 sati
Juniori II vs Belišće 11 sati
Nedjelja
Sloga NG vs Ml.Pioniri 9:45 sati
Sloga NG vs Pioniri II 11 sati
Početnici vs Višnjevac 9 sati
Početnici II vs Višnjevac 10 sati