Juniorska momčad s 2:0 je pobijedila Mladost Ždralove, dok su kadeti (2:0) i pioniri (7:0) bili uspješniji od Cibalije.

Juniori, kadeti i pioniri Osijeka ostvarili su tri pobjede u prvenstvenim utakmicama odigranim u srijedu i četvrtak protiv Mladosti iz Ždralova i Cibalije. Seriju pobjeda, u kojima su mreže osječkih vratara ostale čiste, otvorila je juniorska momčad Bijelo-plavih koja je s 2:0 pobijedila Mladost. Vodstvo je pogodio Petar Ivančan sigurno realiziravši najstrožu kaznu koju je izborio Filip Živković, pa pobjedu u posljednjim trenucima utakmice potvrdio Filip Mažar. U idućem kolu momčad Ivana Lajtmana očekuje gostovanje kod Inkera u Zaprešiću, a prije toga nastup na memorijalnom turniru Hrvoje Ćustić u Zadru.

Barić dvaput

Kadeti Osijeka u susjedskom ogledu protiv Cibalije slavili su rezultatom 2:0. Nakon što su u prvih 45 minuta dva puta pogodili okvir suparničkog gola, igrači Ante Bekavca nišanske su sprave podesili za drugo poluvrijeme kada je Ivan Barić s dva pogotka (47’, 71’) otklonio sve dvojbe oko pobjednika. Za kadetsku momčad ovo je bila četvrta uzastopna pobjeda, a kapetan Barić je došao do brojke od 11 ovosezonskih golova.

Gagulić tri za devet minuta

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su pioniri Bijelo-plavih koji su vršnjake iz Vinkovaca pobijedili s čak 7:0. Sve je bilo gotovo do 22. minute koliko je trebalo Mateju Gaguliću da postigne tri, a Draženu Jamanu i Borni Mrkonjiću po jedan pogodak. U nastavku je Jaman dodao još jedan pogodak, pa desetak minuta prije kraja i Tin Vragolović još jedan za uvjerljivi trijumf. U momčadi Mateja Žitnjaka posebno se istaknuo Matej Gagulić koji je tri pogotka postigao za samo devet minuta, odnosno Dražen Jaman koji se s 14 ovosezonskih pogodaka nalazi na diobi prvog mjesta na ljestvici najboljih strijelaca lige. U idućem kolu pioniri i kadeti Bijelo-plavih gostuju kod Sesveta.