Nakon pionira, finale Hrvatskog kupa u kojem i očekuje ogled s Hajdukom osigurali su i kadeti Osijeka koji su s 2:0 pobijedili Slaven Belupo.

Kadeti Osijeka pobijedili su Slaven Belupo rezultatom 2:0 i plasirali se u finale Hrvatskog kupa za ovaj uzrast u kojem će im suparnik biti Hajduk. U polufinalnom ogledu u Koprivnici igrači Ante Bekavca do pobjede su došli u nastavku utakmice kada su Miloš Jovičić (57’) i Domagoj Čavar (79’) postigli pogotke vrijedne finala. Kadetska momčad ovom je pobjedom ostala u utrci za dvostrukom krunom budući da je trenutno vodeća momčad u prvenstvenom natjecanju.

Bijelo-plave su u Koprivnici predstavljali Jan Hlapčić, Stjepan Žulj, Antonio Mladinović, Ljubo Puljić, Andrija Tomić, Luka Nemet, Anton Matković, Miloš Jovičić, Ivan Barić, Niko Farkaš, Josip Dabić, Petar Katalinić, Josip Abramović, Marko Tajs, Fran Peček, Domagoj Čavar, Fran Ivaci i Ivano Kolarik.

Stručni stožer činili su trener Ante Bekavac, pomoćni trener Tihomir Rudež, trener vratara Borna Žitnjak, kondicijski trener Robert Meseljević i fizioterapeut Luka Dokozić.

Finale, u kojem će naši pioniri i kadeti igrati protiv Hajduka, na rasporedu je 3. svibnja, a mjesto odigravanje utakmica bit će određeno naknadno.