Mladi hrvatski reprezentativac odigrao je vrlo dobro i bio jedan od najzapaženijih aktera utakmice.

Iako je Osijek odigrao jednu od svojih boljih utakmica u drugom dijelu sezone, nije uspio doći do sva tri boda protiv Lokomotive. Dakako da imamo za čime žaliti nakon svega što je viđeno u ovom vrlo zanimljivom susretu u kojem je naša momčad sve pokušala ne bi li pobijedila. Između ostaloga, postigli smo i dva pogotka, no ni to nije bilo dovoljno za pun pogodak. Na kraju smo se morali zadovoljiti i bodom, nakon što su gosti imali vodstvo od 2:1 u finišu dvoboja. Jedan od najboljih aktera na terenu svakako je bio mladi Domagoj Bukvić, mladi hrvatski U-19 reprezentativac koji je prvi puta igrao od prve minute.

Nažalost, nema naših pobjeda i to nas najviše muči jer dosta dugo već ne pobjeđujemo. No, nadamo se da će se sve preokrenuti od sljedeće utakmice i da će nas napokon krenuti. Imali smo danas jako puno šansi i to stopostotnih kao i kazneni udarac, nažalost, nismo zabili kada smo trebali. Mislim da smo unatoč tome stvarno odigrali odlično i zaslužili sva tri boda, rekao je Bukvić.

U svakom slučaju, igrao se dobar nogomet u Gradskom vrtu, a šteta je što ni ovaj puta nismo slavili. Domagoj je sudjelovao u akciji kod prvog gola, a tijekom cijelog susreta bio je među najzapaženijima.

Lokomotiva je odličan protivnik, utakmica je bila vrlo uzbudljiva, vodili su i oni, a na kraju smo izvukli taj jedan bod. Idući puta će biti bolje za nas, siguran sam. Što se mene tiče, mislim da je bilo dobro s moje strane i hvala svima na čestitkama i podršci.