Kadeti Osijeka početni zaostatak preokrenuli su golovima Dabića i Jovičića, pioniri bez punog plijena ostali u posljednjim trenucima utakmice.

Kadeti Bijelo-plavih pobjednički su prošli kroz Sesvete gdje su preokretom porazili (2:1) istoimenog domaćina. Igrači Ante Bekavca našli su se u rezultatskom minusu u 39. minuti nakon pogotka Jurekića, ali osječka momčad još je jednom pokazala karakter  preokretom osigurala tri vrijedna boda u utrci za naslov prvaka. U 42. minuti Josip Dabić je pogotkom omogućio da Bijelo-plavi odu na odmor s remijem, a onda je u 74. minuti Miloš Jovičić bio miran i precizan za vrijedna tri boda. Nakon 23. kola kadeti Osijeka vodeća su momčad lige sa 60 bodova, dva više (uz utakmicu više) od Hajduka, a u završnici sezone uz naslov prvaka lovit će i trofej pobjednika Hrvatskog kupa.

Kobna nadoknada

Sekunde su od pobjede dijelile i pionire Osijeka koji su bez punog plijena (1:1) u Sesvetama ostali u posljednjim trenucima sudačke nadoknade utakmice. Utakmica se otvorila idealno za mlade Bijelo-plave, momčad Mateja Žitnjaka, nakon plasmana u finale Hrvatskog kupa, uspjela je u prvom poluvremenu doći u vodstvo protiv Sesveta, u 27. minuti strijelac je bio Niko Košir. To vodstvo je stajalo sve do sudačke nadoknade kada je Francesco Mijić pogodio za 1:1 i rastužio Bijelo-plave. Nakon 23. kola pioniri Osijeka nalaze se na drugom mjestu iza Hajduka koji je osigurao naslov prvaka, a s četiri boda više i utakmicom više od trećeplasiranog Dinama.

U idućem kolu kadeti i pioniri Osijeka bit će domaćini Rijeci.