U 30. kolu SuperSport HNL-a naši Bijelo-plavi u petak 21. travnja od 18.10 sati gostuju kod Slaven Belupa.

Nogometaši Osijeka u petak 21. travnja u 30. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige gostovat će kod Slaven Belupa u utakmici u kojoj ćemo tražiti prekid negativnog niza i povratak na pobjednički kolosijek koji željno priželjkujemo. Nakon odlične utakmice protiv Lokomotive, koja na žalost nije završila kako smo svi željeli, Mihael Žaper, Vedran Jugović i društvo traže bodove koji bi ih napunili samopouzdanjem u hvatanju rezultatskih ciljeva u završnici sezone.

Revija bivših

Kao i uvijek, sraz sa Slaven Belupom nosi i zanimljivost iz konteksta brojnih igrača kojima su se karijere ispreplitale kroz oba kluba, od trenera Zorana Zekića do Roberta Mudražije, Benedikta Mioča, Talysa Oliveire, Nikole Jambora i Antonija Peroševića. Utakmica protiv Slaven Belupa bit će i nova prilika za dokazivanje našoj mladosti poput Domagoja Bukvića i Naila Omerovića koji su odličnom partijom protiv Lokomotive i na velikoj pozornici skrenuli pažnju na svoj potencijal. Dobra vijest za Bijelo-plave je povratak u konkurenciju Kristijana Lovrića i Yevgena Cheberka koji će biti na raspolaganju treneru Borimiru Perkoviću.

Naplatiti naporan rad

Naravno, u Koprivnici nas ne očekuje lagan zadatak, sigurno ne poput zadnjeg gostovanja na Kušek Apašu na kojem smo uvjerljivo slavili. Momčad našeg bivšeg trenera Zekića kroz cijelu sezonu igra na visokoj razini, ponovo je promovirala neke nove igrače poput sjajnog ofenzivca Ante Crnca i nema baš nikakve dvojbe da će biti ozbiljan takmac u utrci za bodove. S druge strane, kao što trener Perković često naglašava, moramo gledati sebe i težiti ponavljanju pristupa iz nekih od posljednjih utakmica. K tome, vjerujemo i da će naporan rad biti nagrađen i s malo sreće pa da ćemo se na kraju utakmice moći radovati s našim navijačima.