Igrači rođeni 2015. godine osvojili su Brač Postira Cup 2023., dok je 2013. godište završilo na četvrtom mjestu.

Predpočetnici Osijeka, igrači rođeni 2015. godine i mlađi, osvojili su prvo mjesto na Brač Postira Cupu 2023. Na zanimljivom turniru mladi Bijelo-plavi u polufinalnom ogledu pobijedili su Ravne njive rezultatom 4:0, pa Adriatic rezultatom 2:0. Iz momčadi trenera Josipa Kovačevića, Leon Sertić je proglašen najboljim igračem, Jona Mejdanac najboljim vratarem, a Niklas Jukić najboljim strijelcem turnira.

Na turniru su nastupili i početnici Osijeka, igrači rođeni 2013. godine i mlađi koje vodi trener Andrej Burlilo, a koji su završili na četvrtom mjestu. Oni su u četvrtfinalu bili bolji od GOŠK-a (2:1), u polufinalu su poraženi od Adriatica (3:4) dok je u utakmici za treće mjesto uspješnija bila Dubrava TK. Da su Bijelo-plavi igrali dobar i efikasan nogomet potvrđuje podatak da je Nikola Sebić proglašen najboljim igračem turnira.

Za predpočetnike su nastupili: Mislav Krstanović, Jona Mejdanac, Roko Labor, Duje Šutalo, Tin Sarilar, Jakov Smoje, Borna Bencek, Lovro Petrović, Karlo Kekelić, Niklas Jukić, Emanuel Pavošević i Leon Sertić.

Za početnike su nastupili: Josip Primorac, Maruan El-Ayedi, Matej Galir, Toni Sušec, Ante Filaković, Dominik Pukljak, Šimun Kljajić, Nikola Sebić, Luka Deže-Deme, Karlo Inhof, Niko Kljaić i Mihael Pavičić.