Raspored utakmica selekcija Škole nogometa NK Osijek.

Prije odigravanja svih ligaških utakmica, odigrat će se i jedna prijateljska utakmica, u četvrtak od 12 sati. Juniori II domaćini su U-17 reprezentaciji koju vodi Petar Krpan. Ovdje se radi o drugoj ekipi reprezentacije, obzirom da je prva na SP u Čileu. Prilika je ovo našim igračima da pokažu koliko mogu protiv najboljih iz svog uzrasta, a i da se nametnu izborniku Krpanu. Utakmica se igra na igralištu Elektre.

I.HNL

Juniori, Pioniri i Kadeti ove nedjelje gostuju u Zagrebu. Juniori će na noge Hrvatskom dragovoljcu, dok će Pionire i Kadete čekati Zagreb. Svakoj selekciji ovo je prilika da se dobrim rezultatom primaknu vrhu tablice. Utakmice se igraju od 13 sati (ZG vs Pioniri), 14 sati (Hrv.drag. vs Juniori) i 14:45 sati (ZG vs Kadeti).

I.KLM

U rangu Kvalitetne lige mladih očekuju nas lokalni derbiji s Višnjevcem i Grafičarom. Kadeti II i Juniori II u subotu će od 9(Kadeti II) i 11 sati (Juniori II) doći u „goste“ ekipi Višnjevca. Osječani su na samom vrhu (Kadeti II su drugi, dok su Juniori II vodeći) i za očekivati je uz dobru igru i pozitivan rezultat za bijelo-plave. Višnjevčani ne stoje dobro i daleko su iza Osijeka te im predstoji velika borba za svaki bod kako bi se eventualno približili sredini tablice.

U Retfali će Grafičar dočekati bijelo-plave Početnike (10 sati) i Početnike II (11 sati). Ove utakmice također se mogu svrstati u one lokalne,gradske derbije bez obzira na selekcije koje igraju. Bijelo-plavi su najbolji i ovom uzrastu, ali svakako će biti zanimljivo pogledati ove dvije utakmice najmlađih polaznika škole nogometa, kako u Osijeku, tako i u Grafičaru.

Vikend će zaključiti Mlađi Pioniri i Pioniri II koji će na put za Pakrac gdje će ih dočekati domaćin Hajduk. Bit će to dvije zanimljive utakmice, jer domaćini su nezgodan protivnik. Sam pogled na tablicu sugerira kako će se bijelo-plavi morati dobro namučiti kako bi došli do bodova u Pakracu. Domaćin je trenutno vodeći na tablici u konkurenciji pionira II, dok su naši bijelo-plavi na četvrtom mjestu. Mlađi Pioniri se zato nalaze na drugoj poziciji i samo su bod iza vodeće Marsonije. Hajduk (P) se nalazi na devetom mjestu. Nadamo se dobroj igri i još boljem rezultatu u Pakracu. Utakmice se igraju od 9:45 sati (Ml.Pioniri) i 11 sati (Pioniri II) Sretno bijelo-plavi!

U nastavku teksta možete pogledati cijeli raspored utakmica.

Četvrtak
Juniori II vs U-17 12 sati (Elektra)

I.HNL
Nedjelja
Hrv.dragovoljac vs Juniori 14 sati
Zagreb vs Pioniri 13 sati
Zagreb vs Kadeti 14:45 sati

I.KLM
Subota
Višnjevac vs Kadeti II 9 sati
Višnjevac vs Juniori II 11 sati
Grafičar vs Početnici 10 sati
Grafičar vs Početnici II 11 sati

Nedjelja
Hajduk (P) vs Ml.Pioniri 9:45 sati
Hajduk (P) vs Pioniri II 11 sati