Pobjedom protiv Rijeke i remijem Lokomotive i Hajduka kadeti Bijelo-plavih u svojim nogama drže ključeve titule državnog prvaka.

Kadeti Bijelo-plavih pobijedili su Rijeku rezultatom 2:1 i dva kola prije kraja prvenstva došli u situaciju da u svojim nogama imaju ključeve naslova prvaka. U tome im je pomogao remi (3:3) vršnjaka Lokomotive i Hajduka nakon kojeg igrači Ante Bekavca pobjedama protiv Slaven Belupa i Zadra mogu osigurati titulu državnih prvaka.

Naši kadeti su do trijumfa protiv Rijeke došli novim preokretom jer su se u 24. minuti našli u rezultatskom zaostatku pogotkom Gojsilovića. Ipak, Ivan Barić je u 33. poravnao rezultat, a Antonio Mladinović u 58. stvorio preduvjet za veliko slavlje. Nakon 24. kola kadeti Osijeka imaju 20 pobjeda i ukupno 63 boda, četiri više, uz utakmicu više, od prvog pratioca Hajduka.

Do trijumfa u srazu s Riječanima došli su i pioniri Mateja Žitnjaka koji su do 2:0 pobjede stigli golovima Dražena Jamana i Matea Sabe. Iako bez reprezentativaca Tina Vragolovića i Jone Ježića, Bijelo-plavi su poveli u 14. minuti pogotkom Jamana koji se ove sezone čak 19. put upisao među strijelce i trenutno je prvi topnik lige. U prvoj minuti sudačke nadoknade pobjedu je potvrdio Mateo Sabo.

Nakon 24. kola pioniri Osijeka nalaze se na 2. mjestu s četiri boda više, uz utakmicu više, od trećeplasiranog Hajduka. U idućem kolu pioniri i kadeti gostuju kod Slaven Belupa.

Dok su kadeti i pioniri ostvarili pobjede, juniorska momčad Bijelo-plavih minimalno (0:1) je poražena na gostovanju kod Inkera. Strijelac jedinog pogotka bio je Petek u 49. minuti. Nakon 23 odigrane utakmice juniori Osijeka nalaze se na sedmom mjestu s 33 boda. U idućem kolu bit će domaćini Šibeniku.