Nakon što su ispustili vodstvo od 2:0, kadeti Osijeka do naslova prvaka Hrvatske došli su pogotkom Antona Matkovića u zadnjoj minuti utakmice.

Kadeti Osijeka pobijedili su Slaven Belupo rezultatom 3:2 i osvojili naslov prvaka Hrvatske! Kolo prije kraja prvenstva momčad Ante Bekavca titulu najbolje hrvatske momčadi za ovaj uzrast u dramatičnoj utakmici osvojila je pogotkom Antona Matkovića u 90. minuti utakmice.

Otvorilo se idealno za mlade Osječane, u 16. minuti Ivan Barić je pogodio za 1:0, u 21. Miloš Jovičić pogodio povećanje vodstva i do poluvremena sve je slutilo na lagani put prema tituli. Ipak, Farmaceuti su u 61. i 80. minuti došli do 2:2, činilo se da će proslava titule biti odgođena do iduće nedjelje i domaćeg ogleda sa Zadrom kada se ukazao Matković i postigao pogodak vrijedan naslova prvaka. Proslava titule bit će u zadnjem kolu protiv Zadra, a do tada kadeti Bijelo-plavih mogu osvojiti još jednu titulu budući da u srijedu 3. svibnja od 10.30 sati u Rijeci igraju finale Hrvatskog kupa protiv Hajduka.

Finale kupa u srijedu protiv Hajduka (13 sati) očekuje i pionire Osijeka (također protiv Hajduka) koje vodi Matej Žitnjak, oni su u uvertiri finala na gostovanju kod Slaven Belupa odigrali bez golova. S ovim osvojenim bodom, pioniri u zadnjem kolu protiv Zadra mogu zaključiti sezonu na drugom mjestu.