Dolazi Dinamo, pripremit ćemo dobro utakmicu i pred našom publikom pokušati osvojiti nova tri boda, rekao je Tomas.

Stjepan Tomas ostvario je i drugu pobjedu na klupi Osijeka. Nakon Istre 1961 u svom debiju, Tomas je Bijelo-plave s klupe vodio i do trijumfa (3:1) kod Varaždina.

Čestitao bih igračima na odličnoj partiji, na pokazanom karakteru. Znali smo da je Varaždin neugodna momčad, da igraju kvalitetno na domaćem terenu. Malo su nas iznenadili s formacijom s tri igrača u obrani, ali dobro smo pripremili utakmicu, dobro ušli u utakmicu i na vrijeme postigli golove, rekao je Stjepan Tomas.

S Varaždincima ove sezone puno problema, prva pobjeda u prvenstvu

Proradio je Mierez, proradili su dečki iz drugog plana. Najvažnije je da smo dobro analizirali suparnika i da smo ovdje došli odigrati hrabru i čvrstu utakmicu. Izašli smo visoko, pritisnuli suparnika, natjerali ih na greške iz kojih smo zabijali golove. Doveli smo ih do “nokdauna”, s izmjenama smo priveli utakmicu kraju i dečkima mogu samo čestitati na pobjedi.

Uvjeren u pobjedu

Uz dvostrukog strijelca Miereza, pa Bukvića koji je postigao prvijenac u dresu Bijelo-plavih, pa neumornog Jugovića, istaknuo se i vratar Malenica s nekoliko vrhunskih obrana.

Od prvog dana vidio sam u očima igrača energiju, a i protiv Istre 1961 i protiv Varaždina se pokazalo da je tako i bio sam uvjeren da ćemo pobijediti. Malenica je vrhunski vratar i mogu mu samo čestitati na ovoj partiji. Obranjeni jedanaesterac protiv Istre 1961 mu je dao dodatnu dozu samopouzdanja.

Nogometaše Osijeka iduće nedjelje očekuje sraz s Dinamom.

Ove dvije utakmice i vezane pobjede su vratile samopouzdanje. Odmorit ćemo se dan, dva pa idemo dalje. Dolazi Dinamo, pripremit ćemo dobro utakmicu i pred našom publikom pokušati osvojiti nova tri boda, zaključio je Stjepan Tomas.