Nakon osvajanja naslova prvaka, naši će kadeti dati sve od sebe da bi protiv Hajduka osvojili i nacionalni Kup.

Kadeti NK Osijek već su napravili ogromnu stvar ove sezone. Postali su državni prvaci još i prije posljednjeg kola u borbi za bodove, a sada im se pruža prilika osvojiti i dvostruku krunu. I oni će, baš kao i pioniri, u finalu Kupa igrati s Hajdukom na travnjaku riječkog Orijenta.

Djeca su zaslužila sve te čestitke koje ovih dana primaju. Ovo je za nas vrlo uspješna sezona, a cijelo vrijeme je dečke krasilo jedno veliko zajedništvo, kohezija i iskren odnos između njih i nas u stožeru. To nam je i donijelo ovaj veliki uspjeh kojega smo ostvarili u prvenstvu Hrvatske, pričao je uoči polaska u Rijeku trener naše kadetske momčadi Ante Bekavac.

Spremni u svakom pogledu

Njegovi su izabranici imali jako teško prepreku u četvrt-završnici kada su na „penale“ eliminirali vršnjake iz Dinama, a u polufinalu su nadjačali Slaven Belupo rezultatom 2:0.

Kroz cijelu natjecateljsku godinu smo si postavili cilj da ćemo ići utakmicu po utakmicu te da ćemo se na terenu postaviti kao da nam je svaka sljedeća zadnja i odlučujuća. Tako smo funkcionirali do sada, a isto razmišljamo i prije ovoga finala. Potrudit ćemo se i dati svoj maksimum, dobro smo se pripremili, spremni smo u svakom pogledu i vjerujem da će na kraju sve završiti pozitivno za nas.

Kohezija tijekom cijele sezone

Svaki dvoboj s Hajdukom ima svoju draž, nudi neupitnu kvalitetu s obje strane, pa će tako biti i u srijedu, u borbi za novi trofej.

Imamo zahtjevnog protivnika, to je definitivno činjenica. No, krasi nas kohezija kako sam već naglasio. Igrači koji su priključeni našoj prvoj momčadi Živković i Babić gledali su praktički svaku našu utakmicu, a stalno nam se javlja i Levak koji je sada u Romi. Svi su oni cijelo vrijeme i u mislima s nama, što nam puno znači. Vjerujemo u sebe i idemo dati svoj maksimum, to mogu obećati, da bismo ponovno slavili.

Izravni televizijski prijenos kadetskog finala Hrvatskog kupa bit će na programu MaxSport 1 u srijedu od 10.30 sati.