Dio reprezentacije bit će kadeti Osijeka Jan Hlapčić, Andrija Tomić, Ljubo Puljić, Filip Živković i Anton Matković, baš kao i Sergej Levak koji je na posudbi u Romi.

Jan Hlapčić, Andrija Tomić, Ljubo Puljić, Filip Živković i Anton Matković dobili su poziv Roberta Jarnija, izbornika reprezentacije do 17 godina, za sudjelovanje na Europskom prvenstvu kojem će od 15. svibnja do 2. lipnja domaćin biti Mađarska. Dio ove reprezentacije bit će i Sergej Levak, koji proljetni dio sezone igra na posudbi u Romi, dok zbog ozljede Europsko prvenstvo propušta Dominik Babić. Spomenuti igrači bili su dio sjajne kadetske generacije koja je ove sezone, pod vodstvom trenera Ante Bekavca, osvojila naslov kadetskih prvaka Hrvatske i igrala u finalu Hrvatskog kupa.

Pripreme U-17 reprezentacije bit će održane u Osijeku od 10. do 16. svibnja nakon čega mini-Vatrene očekuju tri jake utakmice u skupini kontinentalne smotre. Hrvatska će tako 18. svibnja igrati protiv Engleske, 21. svibnja protiv Švicarske i 24. svibnja protiv Nizozemske. Dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine izborit će plasman u četvrtfinale.